Lights for a century - 10-40% rabatt på belysning >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
202822Longhair Stolpute, Gråhttps://www.rum21.no/longhair-stolpute-grahttps://az666937.vo.msecnd.net/67/06a7b205-85e1-4cb4-86c5-14ee2abcc1cdOutOfStock519NOK/mobler/mobler/tilbehor-mobler/mobler/tilbehor-mobler/stolputerThe Organic SheepLonghair pute fra The Organic Sheep. Et nytt produkt fra The Organic Sheep som vil forgylle hjemmet ditt og skape en lun atmosfære. Longhair er en stolpute laget av økologisk saueull, noe som betyr at man ikke bruker kunstige farger eller negativt krom i behandling av ullen. Det islandske klimaet har i flere århundrer gitt saueullen en unik følelse og karakter som du ikke finner noe annet sted. Putene fås i to utførelser, langhåret og korthåret, samt i mange forskjellige farger. 519
Shop/Møbler/ Møbeltilbehør/ Stolputer
1 / 2

The Organic Sheep

Longhair Stolpute, Grå

519 kr
Leveringstid:  2-3 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Longhair pute fra The Organic Sheep. Et nytt produkt fra The Organic Sheep som vil forgylle hjemmet ditt og skape en lun atmosfære. Longhair er en stolpute laget av økologisk saueull, noe som betyr at man ikke bruker kunstige farger eller negativt krom i behandling av ullen. Det islandske klimaet har i flere århundrer gitt saueullen en unik følelse og karakter som du ikke finner noe annet sted. Putene fås i to utførelser, langhåret og korthåret, samt i mange forskjellige farger.

Egenskaper

 • Produktnummer202822
 • Lev. produktnummerTOS1018
 • Varemerke
  The Organic Sheep
 • Designer
  The Organic Sheep
 • FargeGrå
 • Bredde40 cm
 • Lengde40 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
The Organic Sheeps vakre saueskinn fra Island karakteriseres av to ting; det uvanlig lange håret og de varierende naturlige fargene. The Organic Sheep beholder skinnets naturlige egenskaper gjennom garving og bearbeiding der de ikke tar i bruk kunstige farger eller negativt krom. Saueskinnet er derfor helt vennlig mot både oss og naturen. Ullens uvanlige karakter er resultatet av århundrer med tilpassning til det harde islandske klimaet. Det lange håret beskytter sauens hud fra fukt, mens det korte håret holder dyret varmt.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no