Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Marble Bord Large, Sort
Ferm LivingFerm Living

Marble Bord Large, Sort

9 375 kr
Bordet Marble fra Ferm Living, et utrolig vakkert marmorbord som blir et blikkfang i rommet uansett hvor det er plassert. Dette bordet har mange bruksområder. Det passer utmerket som et salongbord foran sofaen, ved siden av sengen eller som et sidebord i gangen.
Leveringstid:  6-8 uker

Marble Bord Large

9 375 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Bordet Marble fra Ferm Living, et utrolig vakkert marmorbord som blir et blikkfang i rommet uansett hvor det er plassert. Dette bordet har mange bruksområder. Det passer utmerket som et salongbord foran sofaen, ved siden av sengen eller som et sidebord i gangen. Bordet er laget av eksklusivt marmor og pulverlakkert metall, tidløse materialer som er lette å bli forelsket i. Ettersom marmor er et naturlig materiale oppstår det naturlige variasjoner i stenen. Hvert bord blir dermed unikt. Velg mellom sort, hvitt eller brunt.

Kombiner gjerne bordet med det mindre bordet Marble bord medium fra Ferm Living.

Vedlikehold marmor 

For at marmoren skal beholde sin opprinnelige overflate er det viktig at bordet blir behandlet med forsiktighet og at de anbefalte instruksjonene følges nøye.
  • Før du bruker bordet bør det behandles med en beskyttende syrefri voks eller hvit vaselin.
  • Bruk alltid underlag til varme gryter og porselen, keramikk eller sølv som kan skrape overflaten på stenen.
  • Ved eventuelt søl, rengjør alltid umiddelbart med en klut eller svamp for å forhindre skade på marmoren. Marmor er følsom for sure væsker som juice, vin og sure vaskemidler, selv kaffe, te og brus kan føre til at overflaten blir etset.
  • Bruk alltid spesialdesignede rengjøringsmiddel for marmor, unngå rengjøringsmidler som inneholder syre, eddik, blekemiddel, ammoniakk eller andre generelle rengjøringsmidler.
Taroli - hva er det?

Marmor er et naturlig materiale som har blitt dannet i berggrunnen over 140 millioner år. Når stenen har blitt utvunnet ser det ut til at det har blitt dannet små bobler, som vanligvis er noen få mm i diameter. Disse gassboblene kalles Taroli og blir vanligvis fylt på nytt og forseglet i den grad det er mulig. Man vil alltid bevare stenens naturlige form og sjarm, noe som betyr at den kan ha mindre vannkrystaller, naturlig dannet av vannet som har strømmet gjennom berggrunnen under alle disse årene.

Les om materialer og vedlikehold her.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
ferm LIVING er et dansk varemerke som ble grunnlagt i 2005 av Trine Andersen. Når Andersen startet ferm LIVING, fokuserte hun hovedsakelig på tapeter og innredningsdetaljer, men i dag er det et internasjonalt varemerke som puster skandinavisk sjarm med møbler, belysning, tekstiler og innredningsdetaljer både for voksne og barn. ferm LIVING tilbyr innbydende og trendskapende produkter som er produsert i store materialer som forgyller hjemmet.