Lights for a century - 10-20% rabatt på belysning >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
192102Meraki Mini Svamphttps://www.rum21.no/meraki-mini-svamphttps://az666937.vo.msecnd.net/67/b008f8f0-134c-44c7-be91-42c306653edfOutOfStock187NOK/innredning/innredning/kroppspleie-assessoarer/innredning/kroppspleie-assessoarer/parfyme-kroppspleieMerakiMeraki Mini vaskesvamp fra Meraki. Dette er en helt naturlig havsvamp, en plante-lignende organisme som lever og vokser på havbunnen. Vaskesvamper brukes for alt fra personlig pleie til husholdningsrengjøring og er meget miljøvennlig i forhold til syntetiske svamper som ofte er injisert med triclosan (og andre kjemikalier). Så hopp over kjemikalene og gå for et naturlig alternativ! Denne fantastiske svampen er myk og skånsom mot huden, den har en rensende effekt og fjerner døde hudceller. 187
Shop/Innredning/ Duft & Kroppspleie/ Parfyme & Kroppspleie
1 / 3

Meraki Mini Svamp

187 kr
Leveringstid:  2-3 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Meraki Mini vaskesvamp fra Meraki. Dette er en helt naturlig havsvamp, en plante-lignende organisme som lever og vokser på havbunnen. Vaskesvamper brukes for alt fra personlig pleie til husholdningsrengjøring og er meget miljøvennlig i forhold til syntetiske svamper som ofte er injisert med triclosan (og andre kjemikalier). Så hopp over kjemikalene og gå for et naturlig alternativ! Denne fantastiske svampen er myk og skånsom mot huden, den har en rensende effekt og fjerner døde hudceller.

Egenskaper

  • Produktnummer192102
  • Lev. produktnummerMkcp010
  • Varemerke
    Meraki
  • Serie
  • FargeBrun
  • Diameter10 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Meraki er designet og utviklet i Danmark. Bak merket skjuler det seg en unik verden med hudpleie og produkter for vår livsstil. Meraki inspireres av Skandinavias estetikk og skapelsen av kjærligheten til naturen. Meraki er skjønnhet for deg og ditt hjem med en unik tvist der hvert produkt inneholder nøye utvalgte ingredienser for å ta vare på både kropp og sjel.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no