product
variable_204878Mouse Benk, Hvithttps://www.rum21.no/mouse-benk-2-5-ar?p=226584https://az666937.vo.msecnd.net/67/9c311b04-c7a6-474f-af7b-ae485e9b1390InStock2725NOK/mobler/barn/barnemobler/barn/barnemobler/barnestolerNofred<p>Mouse benk fra Nofred er laget for de små, med ambisjonen om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. I tillegg til at benken passer perfekt inn i gangen og barnerommet kan den plasseres i et hjørne i stuen, soverommet eller kjøkkenet. Avhengig av hvilken kontekst benken er plassert vil de små oppfordres til å samhandle på forskjellige måter. I gangen blir for eksempel benken et funksjonelt og stilig møbel hvor flere barn kan ta på seg skoene samtidig, i barnerommet kan den bli et sted hvor barna setter seg ned og snakker med hverandre. Mouse benk har et enkelt og moderne formspråk med en dansk design, som gjør det enkelt å plassere den i alle rom og miljøer. <br /><br />Den tidløse designen, kombinert med høy kvalitet, gjør Mouse benk til et bærekraftig valg som kan sittes på og brukes i mange år, helst i flere generasjoner. Benken er tilgjengelig i flere forskjellige design, alle er fine å kombinere sammen med Mouse stol og Mouse bord. Velg mellom fargene eik, grå, hvit og svart. Benken er tilpasset for barn i alderen 2-5 år. <br /><br />Vedlikeholdstips: Tørk med en ren, fuktig klut. På vanskelige flekker anbefales mild såpe. Unngå å gni for lenge på samme sted. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk.</p>2725

Mouse Benk, Hvit

2 725 kr
Mouse benk fra Nofred er laget for de små, med ambisjonen om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. I tillegg til at benken passer perfekt inn i gangen og barnerommet kan den plasseres i et hjørne i stuen, soverommet eller kjøkkenet.
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Mouse benk fra Nofred er laget for de små, med ambisjonen om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. I tillegg til at benken passer perfekt inn i gangen og barnerommet kan den plasseres i et hjørne i stuen, soverommet eller kjøkkenet. Avhengig av hvilken kontekst benken er plassert vil de små oppfordres til å samhandle på forskjellige måter. I gangen blir for eksempel benken et funksjonelt og stilig møbel hvor flere barn kan ta på seg skoene samtidig, i barnerommet kan den bli et sted hvor barna setter seg ned og snakker med hverandre. Mouse benk har et enkelt og moderne formspråk med en dansk design, som gjør det enkelt å plassere den i alle rom og miljøer.

Den tidløse designen, kombinert med høy kvalitet, gjør Mouse benk til et bærekraftig valg som kan sittes på og brukes i mange år, helst i flere generasjoner. Benken er tilgjengelig i flere forskjellige design, alle er fine å kombinere sammen med Mouse stol og Mouse bord. Velg mellom fargene eik, grå, hvit og svart. Benken er tilpasset for barn i alderen 2-5 år.

Vedlikeholdstips: Tørk med en ren, fuktig klut. På vanskelige flekker anbefales mild såpe. Unngå å gni for lenge på samme sted. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk.

Egenskaper

  • Produktnummer226584
  • Lev. produktnummer1502
  • Varemerke
  • Serie
  • FargeHvit
  • MaterialtextAsh with PU paint
  • Bredde87.2 cm
  • Dybde28 cm
  • Høyde45.9 cm
  • Sittehøyde26 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.