Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Night Owl Bordlampe, Midnattsblå

Night Owl Bordlampe, Midnattsblå

2 195 kr
Bordlampe fra Fritz Hansen.
På lager

Night Owl Bordlampe

2 195 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Night Owl bordlampe fra Fritz Hansen med et unikt design med en konisk lampefot, en oval lampeskjerm i aluminium og naturinspirerte farger. Lampen har en lampeskjerm med fire forskjellige posisjoner og en svart kabel på lampefoten og et behagelig, nedovervendt lys perfekt for å skape en koselig stemning i ethvert rom. Velg mellom ulike farger.

Designet av Nicolai Wiig Hansen.

Bra å vite om Night Owl bordlampen
- Unikt design.
- Konisk lampefot.
- Oval lampeskjerm.
- Naturinspirerte farger.
- Fire posisjoner.
- Svart kabel.
- Nedovervendt lys.
- E27
- Bordlampen passer godt i et soverom.
- Bordlampen passer godt i en stue.
- Høyde: 239 mm.
- Diameter: 235 mm.
- IP-klasse: IP 20.
- 15.0 Watt


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Varemerket Fritz Hansen ble grunnlagt i 1872 av den driftige møbelsnekkeren Fritz Hansen i København. Sammen med sønnen Christian etablerer Hansen en fremgangsrik møbelfabrikk og legger grunnlaget for det som kommer til å bli en av de mest fremgangsrike møbelvaremerkene i Danmark. Sammen med ikoniske designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og Verner Panton har Fritz Hansen skapt skandinavisk designhistorie og er i dag en av de mest respekterte varemerkene innen møbel- og belysningsdesign.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null