Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

No 24 Stol, Sort

No 24 Stol, Sort

5 047 kr
En klassisk stol laget av tre. Stolen blir fin om du plasserer den i en gruppe rundt spisebordet, eller for seg selv foran skrivebordet.
På lager

No 24 Stol

5 047 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

No 24 stol fra TON. Denne tradisjonelle stolen har en unik design med rene linjer og er produsert av et fint naturmateriale. Stolen er en klassiker som har funnet sin plass i mange hjem og miljøer i hele 150 år. Det er en allsidig stol som passer godt rundt spisebordet, foran skrivebordet, som en lenestol i stuen eller som en avlastningsstol i gangen.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
TON er et tjekkisk firma som i 150 år har produsert de klassiske Wienerstolene. Selskapet står for kvalitet, og har siden oppstart brukt en manuell bøyingsteknologi for å få de beste resultatene. Navnet TON står for Tovarna Ohýbaného Nábytku' og betyr buet møbelfabrikk. TON er i dag en av de største av de titalls fabrikkene som lager slike møbler.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null