Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
212614Nordic Sofabord L, Eikhttps://www.rum21.no/nordic-sofabord-l-eikhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/984d1cdd-3877-4c63-99ba-db3844291c10OutOfStock7705NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/sofabordEthnicraftNordic sofabord fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Nordic er en møbelserie som kombinerer moderne og raffinert design med det lyse og fine eiketreet. En del av serien er dette sofabordet med en enkel design og god lagringsplass. Under bordskiven er det en skuff hvor du kan lagre alt fra aviser til stearinlys og fjernkontroller.9065CAMPAIGN
Shop/Møbler/ Bord / Sofabord
-15%
1 / 2

Nordic Sofabord L, Eik

7 705 kr9 065 kr
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Nordic sofabord fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Nordic er en møbelserie som kombinerer moderne og raffinert design med det lyse og fine eiketreet. En del av serien er dette sofabordet med en enkel design og god lagringsplass. Under bordskiven er det en skuff hvor du kan lagre alt fra aviser til stearinlys og fjernkontroller.

Egenskaper

 • Produktnummer212614
 • Lev. produktnummer51445
 • Varemerke
  Ethnicraft
 • Designer
  Alain Van Havre
 • FargeEik
 • MaterialeEik
 • Bredde120 cm
 • Dybde70 cm
 • Høyde35 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Ethnicraft er en familie som samler designere og produsenter for å skape vakre møbler og dekorasjoner som skiller seg ut gjennom tidene. Tre har alltid vært en av Ethnicrafts hovedmaterialer, da det gir møblene en ekte og autentisk følelse. Ethnicraft arbeider ut fra en arbeidsform som beskytter tanker og ideer og den følelsesmessige verdien for hver møbel. Ethnicraft lager ikke bare møbler som fyller en funksjon, alle møblene har et unikt uttrykk som vekker følelser. De jobber også hardt for å minimere miljøpåvirkningen ved å gjenvinne tre og aktivt overvåke hele produksjonsprosessen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no