product
variable_201540Nurture Planter Liten, Messing med Fathttps://www.rum21.no/nurture-planter-liten?selectedPartNo=225943https://az666937.vo.msecnd.net/67/41fdf07a-6f08-47cf-92ad-58e39ff07f93InStock641NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterSkultuna<p>Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle tingene sine bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer i mange generasjoner. Den perfekte gaven til deg selv, eller hvorfor ikke gi den bort til noen du er glad i?</p> <p>Krukken Nurture er en del av Skultunas Nurture Collection-samling. Samlingen inneholder flere krukker i forskjellige størrelser og farger, samt en tilhørende vannkanne. Kombiner flere størrelser og farger for å skape en unik blanding av krukker som passer inn i akkurat ditt hjem. For deg som foretrekker å opprettholde messingens glans anbefales det å pusse regelmessig med Skultunas messingpuss.</p>641

Nurture Planter Liten, Messing med Fat

641 kr
Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle tingene sine bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer i mange generasjoner.
På lager: Umiddelbar levering (?)
Delbetal med Klarna (?)

Produktinformasjon

Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle tingene sine bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer i mange generasjoner. Den perfekte gaven til deg selv, eller hvorfor ikke gi den bort til noen du er glad i?

Krukken Nurture er en del av Skultunas Nurture Collection-samling. Samlingen inneholder flere krukker i forskjellige størrelser og farger, samt en tilhørende vannkanne. Kombiner flere størrelser og farger for å skape en unik blanding av krukker som passer inn i akkurat ditt hjem. For deg som foretrekker å opprettholde messingens glans anbefales det å pusse regelmessig med Skultunas messingpuss.

Egenskaper

 • Produktnummer
  225943
 • Lev. produktnummer
  621-S
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Messing
 • Materiale
  Messing, Sten
 • Diameter
  12 cm
 • Høyde
  12 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.