Lights for a century - 10-20% rabatt på belysning >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_201540Nurture Planter Liten, Sort med Fathttps://www.rum21.no/nurture-planter-liten?p=225944https://az666937.vo.msecnd.net/67/ac80a85e-202d-4ea0-8fcc-5bb64e491f89OutOfStock726NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterSkultuna<p>Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle tingene sine bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer i mange generasjoner. Den perfekte gaven til deg selv, eller hvorfor ikke gi den bort til noen du er glad i?</p> <p>Krukken Nurture er en del av Skultunas Nurture Collection-samling. Samlingen inneholder flere krukker i forskjellige størrelser og farger, samt en tilhørende vannkanne. Kombiner flere størrelser og farger for å skape en unik blanding av krukker som passer inn i akkurat ditt hjem. For deg som foretrekker å opprettholde messingens glans anbefales det å pusse regelmessig med Skultunas messingpuss.</p>726
Shop/Innredning/ Dekorasjon/ Krukker
1 / 2
SkultunaSkultuna

Nurture Planter Liten, Sort med Fat

726 kr
Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle tingene sine bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer i mange generasjoner.
Leveringstid:  3-4 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle tingene sine bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer i mange generasjoner. Den perfekte gaven til deg selv, eller hvorfor ikke gi den bort til noen du er glad i?

Krukken Nurture er en del av Skultunas Nurture Collection-samling. Samlingen inneholder flere krukker i forskjellige størrelser og farger, samt en tilhørende vannkanne. Kombiner flere størrelser og farger for å skape en unik blanding av krukker som passer inn i akkurat ditt hjem. For deg som foretrekker å opprettholde messingens glans anbefales det å pusse regelmessig med Skultunas messingpuss.

Egenskaper

 • Produktnummer225944
 • Lev. produktnummer621-BL-S
 • Varemerke
  Skultuna
 • Serie
 • Designer
  Ilse Crawford
 • FargeSort
 • MaterialeMessing, Sten
 • Diameter12 cm
 • Høyde12 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Skultuna Messingbruk har eksistert i over fire sekel og finnes idag på samme plats i Västmanland som i 1607. Skultunas mål er å lage produkter av høyeste internasjonelle kvalitet og skape morgendagens antikviteter for kommende generasjoner. Et produkt fra Skultuna er den perfekte gaven som aldri blir umoderne.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no