product
variable_201541Nurture Planter Stor, Messing med Fathttps://www.rum21.no/nurture-planter-stor?selectedPartNo=225947https://az666937.vo.msecnd.net/67/6e2d3972-28ba-45a6-8c1c-a46cf6b400b0OutOfStock1375NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterSkultuna<p>Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle det man har bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer gjennom mange generasjoner. En perfekt gave til deg selv, eller hvorfor ikke gi den som en presang til noen du er glad i?</p> <p>Krukken Nurture er en del av Skultunas Nurture Collection-samling. Samlingen inneholder flere krukker i forskjellige størrelser og farger, samt en tilhørende vannkanne. Kombiner flere størrelser og farger og skap en unik blanding av krukker som passer inn i akkurat ditt hjem. For de som foretrekker å beholde messingens glans anbefales regelmessig pussing med Skultunas messingpuss.</p>1375

Nurture Planter Stor, Messing med Fat

1 375 kr
Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle det man har bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer gjennom mange generasjoner.
Leveringstid: 8-10 uker (?)
Delbetal med Klarna (?)

Produktinformasjon

Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle det man har bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer gjennom mange generasjoner. En perfekt gave til deg selv, eller hvorfor ikke gi den som en presang til noen du er glad i?

Krukken Nurture er en del av Skultunas Nurture Collection-samling. Samlingen inneholder flere krukker i forskjellige størrelser og farger, samt en tilhørende vannkanne. Kombiner flere størrelser og farger og skap en unik blanding av krukker som passer inn i akkurat ditt hjem. For de som foretrekker å beholde messingens glans anbefales regelmessig pussing med Skultunas messingpuss.

Egenskaper

 • Produktnummer
  225947
 • Lev. produktnummer
  621-L
 • Varemerke
 • Serie
 • Farge
  Messing
 • Materiale
  Messing, Sten
 • Diameter
  20 cm
 • Høyde
  20 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.