Lights for a century - 10-20% rabatt på belysning >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_201541Nurture Planter Stor, Messing med Fathttps://www.rum21.no/nurture-planter-stor?p=225947https://az666937.vo.msecnd.net/67/6e2d3972-28ba-45a6-8c1c-a46cf6b400b0OutOfStock1557NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterSkultuna<p>Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle det man har bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer gjennom mange generasjoner. En perfekt gave til deg selv, eller hvorfor ikke gi den som en presang til noen du er glad i?</p> <p>Krukken Nurture er en del av Skultunas Nurture Collection-samling. Samlingen inneholder flere krukker i forskjellige størrelser og farger, samt en tilhørende vannkanne. Kombiner flere størrelser og farger og skap en unik blanding av krukker som passer inn i akkurat ditt hjem. For de som foretrekker å beholde messingens glans anbefales regelmessig pussing med Skultunas messingpuss.</p>1557
Shop/Innredning/ Dekorasjon/ Krukker
1 / 3
SkultunaSkultuna

Nurture Planter Stor, Messing med Fat

1 557 kr
Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle det man har bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer gjennom mange generasjoner.
Leveringstid:  3-4 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Nurture planter er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Krukkens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle det man har bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller krukker som må pusses for å bevare sin glans. En krukke av messing og keramikk som gjenspeiler lyset og omgivelsene. Nurture eldes vakkert og varer gjennom mange generasjoner. En perfekt gave til deg selv, eller hvorfor ikke gi den som en presang til noen du er glad i?

Krukken Nurture er en del av Skultunas Nurture Collection-samling. Samlingen inneholder flere krukker i forskjellige størrelser og farger, samt en tilhørende vannkanne. Kombiner flere størrelser og farger og skap en unik blanding av krukker som passer inn i akkurat ditt hjem. For de som foretrekker å beholde messingens glans anbefales regelmessig pussing med Skultunas messingpuss.

Egenskaper

  • Produktnummer225947
  • Lev. produktnummer621-L
  • Varemerke
    Skultuna
  • Serie
  • FargeMessing
  • MaterialeMessing, Sten
  • Diameter20 cm
  • Høyde20 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Skultuna Messingbruk har eksistert i over fire sekel og finnes idag på samme plats i Västmanland som i 1607. Skultunas mål er å lage produkter av høyeste internasjonelle kvalitet og skape morgendagens antikviteter for kommende generasjoner. Et produkt fra Skultuna er den perfekte gaven som aldri blir umoderne.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no