Lights for a century - 10-40% rabatt på belysning >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
225951Nurture Vannkanne, Messinghttps://www.rum21.no/nurture-vannkanne-messinghttps://az666937.vo.msecnd.net/67/81cfcd37-cbcb-48e1-8350-e9656be32a85OutOfStock1549NOK/innredning/innredning/dekorasjonerSkultunaNurture vannkanne er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Vannkannens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle tingene sine bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller vannkanner som behøver pussing. En vannkanne av messing som reflekterer lyset og omgivelsene. Vannkannen eldes vakkert og varer i mange generasjoner. Den perfekte gaven til deg selv, eller hvorfor ikke gi den til noen du er glad i? <br /><br />For deg som vil pusse vannkannen regelmessig anbefales Skultunas messingpuss.1661
Shop/Innredning/ Dekorasjon
1 / 9
SkultunaSkultuna

Nurture Vannkanne, Messing

1 549 kr1 661 kr
Nurture vannkanne er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Vannkannens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle tingene sine bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller vannkanner som behøver pussing.
Leveringstid:  3-4 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Nurture vannkanne er et resultat av et samarbeid mellom Skultuna og den anerkjente designeren Ilse Crawford. Vannkannens navn Nurture minner sin eier om viktigheten av å ta vare på og behandle tingene sine bra, uansett om det er planter som trenger vanning eller vannkanner som behøver pussing. En vannkanne av messing som reflekterer lyset og omgivelsene. Vannkannen eldes vakkert og varer i mange generasjoner. Den perfekte gaven til deg selv, eller hvorfor ikke gi den til noen du er glad i?

For deg som vil pusse vannkannen regelmessig anbefales Skultunas messingpuss.

Egenskaper

 • Produktnummer225951
 • Lev. produktnummer622
 • Varemerke
  Skultuna
 • Serie
 • Designer
  Ilse Crawford
 • FargeMessing
 • MaterialeMessing
 • Bredde10.8 cm
 • Høyde16.5 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Skultuna Messingbruk har eksistert i over fire sekel og finnes idag på samme plats i Västmanland som i 1607. Skultunas mål er å lage produkter av høyeste internasjonelle kvalitet og skape morgendagens antikviteter for kommende generasjoner. Et produkt fra Skultuna er den perfekte gaven som aldri blir umoderne.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no