Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
86088Optimist, Teaktrehttps://www.rum21.no/optimist-teaktrehttps://az666937.vo.msecnd.net/67/7e8ed251-2c5b-459a-84dd-ec2fbe7fa4dfOutOfStock727NOK/innredning/innredning/dekorasjonerArchitectMade<p>Optimist og Pessimist fra ArchitectMade, designet av Hans Bølling.<br />Er ditt glass halvtomt eller halvfullt? Hans Bolling skapte de to figurene som er inspirert av hans medarbeidere, som var som natt og dag, yin og yang, ekte motsatser til hvrandre. Det er nok litt av begge deler i oss alle. Optimisten og pessimisten påminner oss om denne kvaliteten innen oss og sammen skaper de en stabilitet som treng i hverdagen.</p>727
Shop/Innredning/ Dekorasjon
1 / 5

Optimist, Teaktre

727 kr
Leveringstid:  3-4 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Optimist og Pessimist fra ArchitectMade, designet av Hans Bølling.
Er ditt glass halvtomt eller halvfullt? Hans Bolling skapte de to figurene som er inspirert av hans medarbeidere, som var som natt og dag, yin og yang, ekte motsatser til hvrandre. Det er nok litt av begge deler i oss alle. Optimisten og pessimisten påminner oss om denne kvaliteten innen oss og sammen skaper de en stabilitet som treng i hverdagen.

Egenskaper

  • Produktnummer86088
  • Lev. produktnummer330
  • Varemerke
    ArchitectMade
  • Designer
    Hans Bølling
  • FargeTre
  • Høyde13 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Ingenting kan sammenlignes med følelsen av å ha funnet en skatt. En skatt der du kan oppdage noe nytt hver gang du ser på den. Dette er verden bak ArchitectMade. ArchitectMade er et dansk designerfirma som jobber sammen med noen av Danmarks mest kjente arkitekter og designere. Noen kjente navn er: Utzon, Kjærholm, Juhl, Vedel og Karpf.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no