Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_119674Orkidépotte 15cm, Frostethttps://www.rum21.no/orkidepotte-15cm-frostet?p=181866https://az666937.vo.msecnd.net/67/6b120420-be26-4bdc-b427-d3cf7be11e20OutOfStock415NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterEva SoloOrkidékrukke med selvvanningsystem som gjør det enkelt å holde orkideer sunne og lykkelige uten for mye tilsyn. Krukken gir orkideer optimale vekstforhold ved hjelp av nylonveggene i bunnen av den øvre krukken og et vannreservoar i den nederste krukken, slik at orkideene selv kan absorbere vann ved behov. Krukkens deler er laget av glass, ettersom mange orkideer ikke bare tar opp sollyset med bladene, men også med røttene. Krukken sørger for at orkideens røtter ikke er i direkte kontakt med vann ettersom de da kan råtne. Orkidékrukken er enkel å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin! Finnes i to forskjellige størrelser. 415
Shop/Innredning/ Dekorasjon/ Krukker
1 / 6
Eva solo - logo - Rum21.noEva solo - logo - Rum21.no

Orkidépotte 15cm, Frostet

415 kr
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Orkidékrukke med selvvanningsystem som gjør det enkelt å holde orkideer sunne og lykkelige uten for mye tilsyn. Krukken gir orkideer optimale vekstforhold ved hjelp av nylonveggene i bunnen av den øvre krukken og et vannreservoar i den nederste krukken, slik at orkideene selv kan absorbere vann ved behov. Krukkens deler er laget av glass, ettersom mange orkideer ikke bare tar opp sollyset med bladene, men også med røttene. Krukken sørger for at orkideens røtter ikke er i direkte kontakt med vann ettersom de da kan råtne. Orkidékrukken er enkel å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin! Finnes i to forskjellige størrelser.

Egenskaper

 • Produktnummer181866
 • Lev. produktnummer568149
 • Varemerke
  Eva Solo
 • Serie
 • Egnet til utendørs brukNei
 • FargeHvit, Klar, Frostet
 • Håndvask anbefalesNei
 • MaterialeGlass, Nylon, Frostet glass
 • Tåler oppvaskmaskinJa
 • Diameter15 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Det er det lille som gjør den store forskjellen. Det er detaljene som gjør ting pene. Anvendelige. Ettertraktede. Sammen og hver for seg. Det er Eva Solo: nyskapende, moderne produkter for individualisten. Produkter som gjør det mulig å sette sitt helt eget preg. Ikke bare på kjøkkenet, men i hele hjemmet. Da er Eva Solo den eneste. For den som vet at skjønnhet kommer innenfra.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no