Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
229333Pipes Stumtjener, Sorthttps://www.rum21.no/pipes-stumtjener-sorthttps://az666937.vo.msecnd.net/67/b285fdda-3912-4f8a-b542-c1a4e0ab800aOutOfStock1314NOK/mobler/mobler/oppbevaringsmobler/mobler/oppbevaringsmobler/garderober-kleshengereHouse DoctorPipes stumtjener fra House Doctor, i en elegant design med syv utfellbare kroker og en forgylt plate for å feste i veggen. Den skulpturlignende hengeren gir et spennende uttrykk og gir ekstra liv til ethvert rom. Pipes er perfekt til yttertøyet i gangen, kjøkkenhåndklærne på kjøkkenet, eller i et walk-in-skap hvor tilbehøret blir synlig og lett tilgjengelig.1314

Hjemme best - 10-50% rabatt >>

Shop/Møbler/ Oppbevaring & Hyller/ Garderober & Kleshengere
1 / 2

Pipes Stumtjener, Sort

1 314 kr
Pipes stumtjener fra House Doctor, i en elegant design med syv utfellbare kroker og en forgylt plate for å feste i veggen.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Pipes stumtjener fra House Doctor, i en elegant design med syv utfellbare kroker og en forgylt plate for å feste i veggen. Den skulpturlignende hengeren gir et spennende uttrykk og gir ekstra liv til ethvert rom. Pipes er perfekt til yttertøyet i gangen, kjøkkenhåndklærne på kjøkkenet, eller i et walk-in-skap hvor tilbehøret blir synlig og lett tilgjengelig.

Egenskaper

  • Produktnummer229333
  • Lev. produktnummer203661221
  • Varemerke
    House Doctor
  • FargeSort
  • MaterialeJern
  • RomGang
  • Lengde42.5 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
House Doctor er en dansk familiebedrift som hjelper deg med å finne rett medisin til ditt hjem. Gründerne av bedriften er de tre lekfulle søsknene: Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Deres overbevisning er at et vakkert hjem fremmer livsgleden, og sier: Vår stil er provoserende, personlig og ikke altfor formell. Vi anser at det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no