Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Pipistrello Mini Bordlampe Bærbar, Hvit

Martinelli Luce

Pipistrello Mini Bordlampe Bærbar, Hvit

13 060 kr
Pipistrello Mini er en bordlampe fra Martinelli Luce med et originalt, bærbart design som tilbyr dimbar LED-belysning for enhver anledning.
På lager

Pipistrello Mini Bordlampe Bærbar

13 060 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Lys opp verden, uansett hvor du befinner deg, med den bærbare bordlampen Pipistrello Mini fra Martinelli Luce. Takket være LED-teknologien er denne lampen ikke bundet av ledninger; den er helt bærbar, dimbar og oppladbar, noe som gir perfekt belysning til en romantisk middag, en koselig lesekrok eller en utendørs feiring i solnedgangen. Glem restriksjonene som gjelder for stasjonære lamper. Med et oppladbart batteri og en varighet på seks timer kan Pipistrello Mini følge deg fra sted til sted og skape en fortryllende atmosfære. Pipistrello Mini, som er designet av den verdenskjente designeren Gae Aulenti, kombinerer avansert teknologi med en elegant design fra 1965. Den opalhvite metakrylatskjermen og den innebygde LED-lampen gir et mildt og varmt lys som utnytter rommet effektivt.

Originaldesign fra 1965. Designet av Gae Aulenti.

Bra å vite om Pipistrello Mini bordlampen


- Pipistrello Mini er verdsatt for det bærbare designet.
- Pipistrello Mini er også verdsatt for dimmerfunksjonen.
- Laget av rustfritt stål og metakrylat.
- USB-C-kabel er inkludert.
- Fra serien Pipistrello.
- Designet av Gae Aulenti.


Egenskaper

#rum21