Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
199450Pouf Sittepuff L, Concretehttps://www.rum21.no/pouf-sittepuff-l-concretehttps://az666937.vo.msecnd.net/67/66519e8c-af81-4b2a-b59d-d579d1eea2ffOutOfStock4188NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepuffer/mobler/lenestoler-sittepuffer/sittepufferFritz HansenPouf sittepuff fra Republic of Fritz Hansen, formgitt av Cecilie Manz. Sittepuffen er laget av kanvas fra Poul Kjærholm og ull i Remix-tekstil fra Kvadrat, med detaljer i naturskinn. Estetisk og funksjonell sittepuff med elegant og detaljrik design. Passer utmerket som fotpall eller loungepall til sofagruppen.4552
Shop/Møbler/ Lenestoler & Sittepuffer/ Sittesekker & Sittepuffer
1 / 2

Fritz Hansen

Pouf Sittepuff L, Concrete

4 188 kr4 552 kr
Leveringstid:  2-3 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Pouf sittepuff fra Republic of Fritz Hansen, formgitt av Cecilie Manz. Sittepuffen er laget av kanvas fra Poul Kjærholm og ull i Remix-tekstil fra Kvadrat, med detaljer i naturskinn. Estetisk og funksjonell sittepuff med elegant og detaljrik design. Passer utmerket som fotpall eller loungepall til sofagruppen.

Egenskaper

 • Produktnummer199450
 • Lev. produktnummer840170
 • Varemerke
  Fritz Hansen
 • Serie
 • Designer
 • FargeGrå
 • Materiale beskrivelseUll, Lin, Lær
 • Diameter60 cm
 • Høyde29 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Navnet Republic of Fritz Hansen oppsummerer selskapets 137-årige historie. Fra grunnleggeren, den visjonære møbelsnekkeren Fritz Hansen, til arkitekter og designere, skapere av møbler som er prisbelønte og ettertraktede i hele verden. Historien handler om å være åpen for nye ideer, å tenke stort og utenfor rammene. I løpet av årene har møbler fra Republic of Fritz Hansen blitt designet av verdensledende arkitekter og formgivere, deriblandt Arne Jacobsen, Poul Kjaerholm og Verner Panton. I dag er møblene fra Republic of Fritz Hansen et naturlig innslag hos såvel foretak og privatpersoner som vil uttrykke sin individualitet og gi en unik uttalalelse. Det startet med en visjonær møbelsnekker fra landsbygda. I dag inspirerer designfilosofien ledende arkitekter og designere over hele verden.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no