product
variable_223090Putevar Fog 50x60 cm, 2-pkhttps://www.rum21.no/putevar-50x60-cm-2-pk?p=230768https://az666937.vo.msecnd.net/67/1251dd11-b608-4516-ba28-ef4fffc8c157InStock341NOK/tekstil/soveromtekstiler/tekstil/soveromtekstiler/putevarRead The LabelOrganiske puter i en minimalistisk ånd fra svenske Read The Label. Disse putevarene er laget av aller høyeste kvalitet og produseres av et merke som er drevet av sin lidenskap for miljø og menneskerettigheter. Read The Label tilbyr full åpenhet helt fra bomullsfrøet til det ferdige putevaret, og lar kundene følge med i hele produksjonskjeden. Putevarene er laget av Fairtrade-sertifisert bomullssateng og har en sjenerøs trådtetthet på 300 TC. Stoffet gjør putevarene ekstra myke og tilfører en vakker glans som gir et luksuriøst preg. Putevarene er dekorert med en fin søm rundt kantene. Velg mellom fargene hvit og grå. Selges i 2-pakning. <br /><br />Den stilige tøyposen Read The Label sengetøy leveres i, gjør dem ypperlige å gi bort som en gave til en bevisst venn. Kompletter med dynetrekk og laken for et matchende sengesett.341

Putevar Fog 50x60 cm, 2-pk

341 kr
Organiske puter i en minimalistisk ånd fra svenske Read The Label. Disse putevarene er laget av aller høyeste kvalitet og produseres av et merke som er drevet av sin lidenskap for miljø og menneskerettigheter.
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Organiske puter i en minimalistisk ånd fra svenske Read The Label. Disse putevarene er laget av aller høyeste kvalitet og produseres av et merke som er drevet av sin lidenskap for miljø og menneskerettigheter. Read The Label tilbyr full åpenhet helt fra bomullsfrøet til det ferdige putevaret, og lar kundene følge med i hele produksjonskjeden. Putevarene er laget av Fairtrade-sertifisert bomullssateng og har en sjenerøs trådtetthet på 300 TC. Stoffet gjør putevarene ekstra myke og tilfører en vakker glans som gir et luksuriøst preg. Putevarene er dekorert med en fin søm rundt kantene. Velg mellom fargene hvit og grå. Selges i 2-pakning.

Den stilige tøyposen Read The Label sengetøy leveres i, gjør dem ypperlige å gi bort som en gave til en bevisst venn. Kompletter med dynetrekk og laken for et matchende sengesett.

Egenskaper

  • Produktnummer230768
  • Lev. produktnummer201050
  • Varemerke
  • FargeFog
  • Materialtext100% økologisk og Fairtrade-sertifisert bomull
  • RomSoverom
  • Thread Count300

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.