Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Rime Pendel 45 cm, Oransje

Rime Pendel 45 cm, Oransje

6 749 kr
En moderne pendellampe fra Muuto. Laget av semitransparent munnblåst glass.
Leveringstid:  1-2 uker

Rime Pendel, 45 cm

6 749 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Rime pendellampe fra Muuto har en moderne design, der inspirasjonen kommer fra formen på en eikenøtt. Lampen er laget av semitransparent munnblåst glass, med en overdel av pulverlakkert aluminium. Ledningen har samme farge, noe som skaper et ensartet og rent uttrykk. Lampen er fin både alene og sammen med andre Rime lamper i forskjellige størrelser og farger.

Spesifikasjoner:

  • PVC-ledning, 4 meter
  • Rengjøres med en fuktig klut
  • Dimbar
  • Lyspære ikke inkludert

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Muuto kommer fra Danmark og strever etter å gi skandinavisk tradisjon nye og orginale perspektiv. Ordet muuto er hentet fra det finske språket og betyr nye perspektiv. Muuto håndplukker designertalenter fra Skandinavia og gir de frihet til å uttrykke den individuelle historien sin gjennom hverdagslige gjenstander.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null