product
226603Safari Tapet, Grønn/Gulhttps://www.rum21.no/safari-tapet-gronn-gulhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/37dc01d3-c651-40cd-8d37-78dc48e4b950OutOfStock681NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/veggdekorNofredTapeten Safari fra Nofred er malt i vakker akvarell og forestiller løver og tigre blant eksotiske grønne blader. Ved å pusse opp barnas rom med Safari skaper du en eventyrlig atmosfære som oppmuntrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne. Motivet med de afrikanske dyrene gjør det morsomt for barna å lære å telle både midt på dagen eller like før sovetid. <br /><br />Tapeten Safari er en av tre flotte tapeter fra det danske merket Nofred. I tillegg til dette motivet med løver og tigre tilbyr Nofred tapeten Ladybird med marihøner, og Toucan tapet med sør-amerikanske tukaner. Mønsteret og designspråket på alle tapetene er utformet for å passe godt inn i både barnerommet og sammen med hjemmets øvrige interiør. <br /><br />Størrelse mønster: 50 x 66,1 cm <br />Mønsterhøyde: 66,1 cm681

Safari Tapet, Grønn/Gul

681 kr
Tapeten Safari fra Nofred er malt i vakker akvarell og forestiller løver og tigre blant eksotiske grønne blader. Ved å pusse opp barnas rom med Safari skaper du en eventyrlig atmosfære som oppmuntrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne.
Leveringstid:  6-8 uker
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Tapeten Safari fra Nofred er malt i vakker akvarell og forestiller løver og tigre blant eksotiske grønne blader. Ved å pusse opp barnas rom med Safari skaper du en eventyrlig atmosfære som oppmuntrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne. Motivet med de afrikanske dyrene gjør det morsomt for barna å lære å telle både midt på dagen eller like før sovetid.

Tapeten Safari er en av tre flotte tapeter fra det danske merket Nofred. I tillegg til dette motivet med løver og tigre tilbyr Nofred tapeten Ladybird med marihøner, og Toucan tapet med sør-amerikanske tukaner. Mønsteret og designspråket på alle tapetene er utformet for å passe godt inn i både barnerommet og sammen med hjemmets øvrige interiør.

Størrelse mønster: 50 x 66,1 cm
Mønsterhøyde: 66,1 cm

Egenskaper

  • Produktnummer226603
  • Lev. produktnummer7011
  • Varemerke
  • FargeGrønn, Gul
  • Materialtext100% vaskbar og miljøvennlig, non-woven tapet
  • MotivDyr & insekter
  • Bredde50 cm
  • Lengde1000 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.