Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
226603Safari Tapet, Grønn/Gulhttps://www.rum21.no/safari-tapet-gronn-gulhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/37dc01d3-c651-40cd-8d37-78dc48e4b950OutOfStock748NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/veggdekorNofredTapeten Safari fra Nofred er malt i vakker akvarell og forestiller løver og tigre blant eksotiske grønne blader. Ved å pusse opp barnas rom med Safari skaper du en eventyrlig atmosfære som oppmuntrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne. Motivet med de afrikanske dyrene gjør det morsomt for barna å lære å telle både midt på dagen eller like før sovetid. <br /><br />Tapeten Safari er en av tre flotte tapeter fra det danske merket Nofred. I tillegg til dette motivet med løver og tigre tilbyr Nofred tapeten Ladybird med marihøner, og Toucan tapet med sør-amerikanske tukaner. Mønsteret og designspråket på alle tapetene er utformet for å passe godt inn i både barnerommet og sammen med hjemmets øvrige interiør. <br /><br />Størrelse mønster: 50 x 66,1 cm <br />Mønsterhøyde: 66,1 cm748
Shop/Innredning/ Dekorasjon/ Tapeter & Veggdekorasjoner
1 / 4
Nofred logoNofred logo

Safari Tapet, Grønn/Gul

748 kr
Tapeten Safari fra Nofred er malt i vakker akvarell og forestiller løver og tigre blant eksotiske grønne blader. Ved å pusse opp barnas rom med Safari skaper du en eventyrlig atmosfære som oppmuntrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne.
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Tapeten Safari fra Nofred er malt i vakker akvarell og forestiller løver og tigre blant eksotiske grønne blader. Ved å pusse opp barnas rom med Safari skaper du en eventyrlig atmosfære som oppmuntrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne. Motivet med de afrikanske dyrene gjør det morsomt for barna å lære å telle både midt på dagen eller like før sovetid.

Tapeten Safari er en av tre flotte tapeter fra det danske merket Nofred. I tillegg til dette motivet med løver og tigre tilbyr Nofred tapeten Ladybird med marihøner, og Toucan tapet med sør-amerikanske tukaner. Mønsteret og designspråket på alle tapetene er utformet for å passe godt inn i både barnerommet og sammen med hjemmets øvrige interiør.

Størrelse mønster: 50 x 66,1 cm
Mønsterhøyde: 66,1 cm

Egenskaper

 • Produktnummer226603
 • Lev. produktnummer7011
 • Varemerke
  Nofred
 • FargeGrønn, Gul
 • MaterialeNon Woven
 • Materiale beskrivelse100% vaskbar og miljøvennlig, non-woven tapet
 • MotivDyr & insekter
 • Bredde50 cm
 • Lengde1000 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no