Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
210080Sebra Barneseng Junior & Grow, Hvithttps://www.rum21.no/sebra-barneseng-junior-grow-hvithttps://az666937.vo.msecnd.net/67/715b41dc-2f5a-43c6-971e-f150de8c60f0OutOfStock8000NOK/mobler/barn/barnemobler/barn/barnemobler/barnesengerSebraSebra barneseng fra Zebra, designet av Viggo Einfeldt. Sebra barneseng er sengen som vokser sammen med barnet ditt. Sengens design er en klassiker som stammer fra den populære sengen Juno, som nå er blitt modernisert og renovert under navnet Zebra. Viggo Einfeldts opprinnelige ide bak Juno var å utvikle en seng som kunne vokse sammen med barnet samtidig som den tilbyr en rekke andre bruksområder. Dette lyktes han med, og derfor har designet blitt en kjent klassiker. Zebra barneseng behandles med antibakteriell, miljøvennlig og giftfri trefarge som sikrer et bedre inneklima og beskytter barnets helse. 8000

Sommertilbud >>

Shop/Møbler/ Barnemøbler/ Barnesenger
1 / 4

Sebra Barneseng Junior & Grow, Hvit

8 000 kr
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Sebra barneseng fra Zebra, designet av Viggo Einfeldt. Sebra barneseng er sengen som vokser sammen med barnet ditt. Sengens design er en klassiker som stammer fra den populære sengen Juno, som nå er blitt modernisert og renovert under navnet Zebra. Viggo Einfeldts opprinnelige ide bak Juno var å utvikle en seng som kunne vokse sammen med barnet samtidig som den tilbyr en rekke andre bruksområder. Dette lyktes han med, og derfor har designet blitt en kjent klassiker. Zebra barneseng behandles med antibakteriell, miljøvennlig og giftfri trefarge som sikrer et bedre inneklima og beskytter barnets helse.

Egenskaper

 • Produktnummer210080
 • Lev. produktnummer2001308
 • Varemerke
  Sebra
 • Designer
  Viggo Einfeldt
 • FargeHvit
 • MaterialeBøk
 • Bredde90 cm
 • Høyde68 cm
 • Lengde204 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Sebra er et dansk designfirma, grunnlagt av Mia Dela i 2004. Mia er en utdannet designer som fikk sitt første barn i 2002. I løpet av småbarnperioden oppdaget hun at det ikke fantes innredning for barnerommet med høy kvalitet og designstandard. Så Mia tok saken i sine egne hender og startet Sebra. Sebra handler om moderne design og en nyskapende måte å se på farger og fargekombinasjoner. Dette, i kombinasjon med deres unike arbeidsmetoder, gjør at Sebra skiller seg ut på markedet. Sikkerhet og kvalitet er to nøkkelord som beskriver Sebra godt.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no