Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
210066Sengekant Vattert, Gråhttps://www.rum21.no/sengekant-vattert-grahttps://az666937.vo.msecnd.net/67/1cd3bc73-9d6c-4657-b49c-cdbb8ddedb8bOutOfStock1069NOK/mobler/mobler/tilbehor-mobler/mobler/tilbehor-mobler/trekkSebraSengekant fra Sebra. En myk sengekant som er fylt med kompakt skum som holder formen bra og sørger for at kantene på sengen er sikret. De myke fargene på sengekanten gir en beroligende atmosfære og gjør det også enkelt for deg å matche den med andre tekstiler. Sebra sengekant passer perfekt i Sebras egen barneseng, men fungerer godt i andre senger også. 1069
Shop/Møbler/ Møbeltilbehør/ Møbeltrekk
1 / 1

Sengekant Vattert, Grå

1 069 kr
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Sengekant fra Sebra. En myk sengekant som er fylt med kompakt skum som holder formen bra og sørger for at kantene på sengen er sikret. De myke fargene på sengekanten gir en beroligende atmosfære og gjør det også enkelt for deg å matche den med andre tekstiler. Sebra sengekant passer perfekt i Sebras egen barneseng, men fungerer godt i andre senger også.

Egenskaper

  • Produktnummer210066
  • Lev. produktnummer1004302
  • Varemerke
    Sebra
  • FargeGrå
  • MaterialeBomull, Kaldskum
  • Bredde3.5 cm
  • Høyde30 cm
  • Lengde345 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Sebra er et dansk designfirma, grunnlagt av Mia Dela i 2004. Mia er en utdannet designer som fikk sitt første barn i 2002. I løpet av småbarnperioden oppdaget hun at det ikke fantes innredning for barnerommet med høy kvalitet og designstandard. Så Mia tok saken i sine egne hender og startet Sebra. Sebra handler om moderne design og en nyskapende måte å se på farger og fargekombinasjoner. Dette, i kombinasjon med deres unike arbeidsmetoder, gjør at Sebra skiller seg ut på markedet. Sikkerhet og kvalitet er to nøkkelord som beskriver Sebra godt.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no