Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_205506Snaregade Ovalt Spisebord, Sorthttps://www.rum21.no/snaregade-ovalt-spisebord?p=169997https://az666937.vo.msecnd.net/67/34110139-18fc-4ada-857e-913b818e4fd8OutOfStock22865NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/spisebordMenuSnaregade ovalt spisebord, designet av Norm Architects for danske Menu. Bordet har et grasiøst og minimalistisk uttrykk med plass til mange mennesker. Bordet fungerer også godt som et skrivebord. Bordplaten finnes i sort eller lys grå eikefiner. Den smale rammen er laget av pulverlakkert stål. <br /><br />Bordet tilhører en serie med flere forskjellige modeller. Velg mellom en rektangulær, rund eller oval form. Se også Snaregade spisebord med bordplate av linoleum.22865
Shop/Møbler/ Bord / Spisebord & Barbord
1 / 8

Menu

Snaregade Ovalt Spisebord, Sort

22 865 kr
Snaregade ovalt spisebord, designet av Norm Architects for danske Menu. Bordet har et grasiøst og minimalistisk uttrykk med plass til mange mennesker.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Snaregade ovalt spisebord, designet av Norm Architects for danske Menu. Bordet har et grasiøst og minimalistisk uttrykk med plass til mange mennesker. Bordet fungerer også godt som et skrivebord. Bordplaten finnes i sort eller lys grå eikefiner. Den smale rammen er laget av pulverlakkert stål.

Bordet tilhører en serie med flere forskjellige modeller. Velg mellom en rektangulær, rund eller oval form. Se også Snaregade spisebord med bordplate av linoleum.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Menu er en dansk designbedrift som ble etablert i 1976. De samarbeider med talentfulle designere over hele verden og leverer produkter av høy kvalitet med nåtidens skandinaviske design i en herlig blanding av minimalisme. Menu strever etter å skape produkter som vekker følelser, med smarte løsninger og detaljer. Et godt eksempel er de stilfulle og vakre, men en tanke spesielle, Afteroom stolene. Vi liker kontrasten mellom stål og tre som skaper en fantastisk kvalitet på stolen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no