product
229406Squares Veske/Oppbevaring, Hvithttps://www.rum21.no/squares-veske-oppbevaring-hvithttps://az666937.vo.msecnd.net/67/d1c2f030-efb6-4371-8082-e6570660fb4bInStock252NOKHouse DoctorFøler du også at det er på tide å bytte ut plastposene fra matbutikken til et mer bærekraftig alternativ? Vesken Square fra House Doctor er et perfekt alternativ å ta med seg når man handler mat eller klær. <br /><br />Fra et miljømessig synspunkt er den beste vesken den som brukes flest ganger. Derfor er det viktig å bytte ut plastposene fra matbutikken med en veske man kan bruke i mange år og sammenhenger. Vesken Square er hvit og har et sort rutemønster med smale linjer. Det stilige designet gjør det enkelt å kombinere vesken med antrekkene dine. De brune stroppene er en fin og praktisk detalj som gir det lille ekstra samtidig som de gjør vesken enkel å bære med seg. <br /><br />Square veske er testet for å være trygg for mat.252
Nyhet!
1 / 1

Squares Veske/Oppbevaring, Hvit

252 kr
Føler du også at det er på tide å bytte ut plastposene fra matbutikken til et mer bærekraftig alternativ? Vesken Square fra House Doctor er et perfekt alternativ å ta med seg når man handler mat eller klær.
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt over 499 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Føler du også at det er på tide å bytte ut plastposene fra matbutikken til et mer bærekraftig alternativ? Vesken Square fra House Doctor er et perfekt alternativ å ta med seg når man handler mat eller klær. 

Fra et miljømessig synspunkt er den beste vesken den som brukes flest ganger. Derfor er det viktig å bytte ut plastposene fra matbutikken med en veske man kan bruke i mange år og sammenhenger. Vesken Square er hvit og har et sort rutemønster med smale linjer. Det stilige designet gjør det enkelt å kombinere vesken med antrekkene dine. De brune stroppene er en fin og praktisk detalj som gir det lille ekstra samtidig som de gjør vesken enkel å bære med seg.

Square veske er testet for å være trygg for mat.

Egenskaper

  • Produktnummer229406
  • Lev. produktnummer205720734
  • Varemerke
  • FargeHvit
  • MaterialeBomull, Polyester, Rayon
  • Bredde32 cm
  • Høyde48 cm
  • Lengde58 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.