product
variable_163525Star Vegglampe, Oljet Eikhttps://www.rum21.no/star-vegglampe?selectedPartNo=224686https://az666937.vo.msecnd.net/67/7aeb3f0f-8e31-45de-8a63-f06335f3de9eInStock632NOK/belysning/barn/barneromsbelysning/barn/barneromsbelysning/barneromslamperFerm Living KIDSLegg til en leken og koselig atmosfære i barneværelset med Star vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder. Den fungerer perfekt som en dekorativ lampe over skrivebordet, en nattbordlampe ved siden av sengen eller en leselampe i kosehjørnet. Når stjernelampen ikke brukes blir den en vakker detalj i rommet som oppfordrer til eventyrlige leker. Velg mellom tre forskjellige farger - oljet eik, røkt eik eller sennep. <br /><br />Hvis man vil ha et annet dyr eller en annen form på barnelampen tilbyr Ferm Living Kids flere forskjellige design å velge mellom. Kanskje en hjort, en elefant, en luftballong eller en bil passer enda bedre?<br /><br />Vedlikeholdtips: Star vegglampe tørkes ren med en fuktig klut. <br />Lyskilde: Krever 2 stk G4 LED - maks. 2x3 W. <br />Skruer og plugger er inkludert.632

Star Vegglampe, Oljet Eik

632 kr
Legg til en leken og koselig atmosfære i barneværelset med Star vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder. Den fungerer perfekt som en dekorativ lampe, en nattbordlampe eller som en leselampe.
På lager:  Umiddelbar levering
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Legg til en leken og koselig atmosfære i barneværelset med Star vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder. Den fungerer perfekt som en dekorativ lampe over skrivebordet, en nattbordlampe ved siden av sengen eller en leselampe i kosehjørnet. Når stjernelampen ikke brukes blir den en vakker detalj i rommet som oppfordrer til eventyrlige leker. Velg mellom tre forskjellige farger - oljet eik, røkt eik eller sennep.

Hvis man vil ha et annet dyr eller en annen form på barnelampen tilbyr Ferm Living Kids flere forskjellige design å velge mellom. Kanskje en hjort, en elefant, en luftballong eller en bil passer enda bedre?

Vedlikeholdtips: Star vegglampe tørkes ren med en fuktig klut.
Lyskilde: Krever 2 stk G4 LED - maks. 2x3 W.
Skruer og plugger er inkludert.

Egenskaper

  • Produktnummer224686
  • Lev. produktnummer100153208
  • Varemerke
  • FargeOljet Eik
  • MaterialeEikefanér
  • MotivStjerner
  • Bredde29.8 cm
  • Dybde6.5 cm
  • Høyde35 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.