product
variable_163525Star Vegglampe, Røkt Eikhttps://www.rum21.no/star-vegglampe?p=216536https://az666937.vo.msecnd.net/67/6d8a676e-7914-48d3-a909-c0f2c90e3707OutOfStock625NOK/belysning/barn/barneromsbelysning/barn/barneromsbelysning/barneromslamperFerm Living KIDSLegg til en leken og koselig atmosfære i barneværelset med Star vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder. Den fungerer perfekt som en dekorativ lampe over skrivebordet, en nattbordlampe ved siden av sengen eller en leselampe i kosehjørnet. Når stjernelampen ikke brukes blir den en vakker detalj i rommet som oppfordrer til eventyrlige leker. Velg mellom tre forskjellige farger - oljet eik, røkt eik eller sennep. <br /><br />Hvis man vil ha et annet dyr eller en annen form på barnelampen tilbyr Ferm Living Kids flere forskjellige design å velge mellom. Kanskje en hjort, en elefant, en luftballong eller en bil passer enda bedre?<br /><br />Vedlikeholdtips: Star vegglampe tørkes ren med en fuktig klut. <br />Lyskilde: Krever 2 stk G4 LED - maks. 2x3 W. <br />Skruer og plugger er inkludert.625

Star Vegglampe, Røkt Eik

625 kr
Legg til en leken og koselig atmosfære i barneværelset med Star vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder. Den fungerer perfekt som en dekorativ lampe, en nattbordlampe eller som en leselampe.
Leveringstid:  6-8 uker
Bestill innen 16/12 for levering før julaften. NB! for hjemlevering av møbler og omtålige varer gjelder 14/12
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Legg til en leken og koselig atmosfære i barneværelset med Star vegglampe fra Ferm Living Kids. Vegglampen har flere bruksområder. Den fungerer perfekt som en dekorativ lampe over skrivebordet, en nattbordlampe ved siden av sengen eller en leselampe i kosehjørnet. Når stjernelampen ikke brukes blir den en vakker detalj i rommet som oppfordrer til eventyrlige leker. Velg mellom tre forskjellige farger - oljet eik, røkt eik eller sennep.

Hvis man vil ha et annet dyr eller en annen form på barnelampen tilbyr Ferm Living Kids flere forskjellige design å velge mellom. Kanskje en hjort, en elefant, en luftballong eller en bil passer enda bedre?

Vedlikeholdtips: Star vegglampe tørkes ren med en fuktig klut.
Lyskilde: Krever 2 stk G4 LED - maks. 2x3 W.
Skruer og plugger er inkludert.

Egenskaper

  • Produktnummer216536
  • Lev. produktnummer3330
  • Varemerke
  • FargeRøkt Eik
  • MaterialeEikefanér
  • MotivStjerner
  • Bredde33 cm
  • Dybde6.5 cm
  • Høyde29.8 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.