Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
212647Thin Sofabord 120X70, Eikhttps://www.rum21.no/thin-sofabord-120x70-eikhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/3ed9640a-14da-4766-8176-25e268f40bcaOutOfStock5270NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/sofabordEthnicraftThin sofabord fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Thin sofabord kombinerer naturlig tre med moderne rustfritt stål, en perfekt kombinasjon for det moderne hjemmet. Sofabordet er lett og luftig og bidrar med en vakker tekstur og et sterkt uttrykk.5270
Shop/Møbler/ Bord / Sofabord
1 / 1

Thin Sofabord 120X70, Eik

5 270 kr
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Thin sofabord fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Thin sofabord kombinerer naturlig tre med moderne rustfritt stål, en perfekt kombinasjon for det moderne hjemmet. Sofabordet er lett og luftig og bidrar med en vakker tekstur og et sterkt uttrykk.

Egenskaper

  • Produktnummer212647
  • Lev. produktnummer50525
  • Varemerke
    Ethnicraft
  • FargeEik
  • MaterialeEik, Rustfritt stål
  • Bredde70 cm
  • Høyde30 cm
  • Lengde120 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Ethnicraft er en familie som samler designere og produsenter for å skape vakre møbler og dekorasjoner som skiller seg ut gjennom tidene. Tre har alltid vært en av Ethnicrafts hovedmaterialer, da det gir møblene en ekte og autentisk følelse. Ethnicraft arbeider ut fra en arbeidsform som beskytter tanker og ideer og den følelsesmessige verdien for hver møbel. Ethnicraft lager ikke bare møbler som fyller en funksjon, alle møblene har et unikt uttrykk som vekker følelser. De jobber også hardt for å minimere miljøpåvirkningen ved å gjenvinne tre og aktivt overvåke hele produksjonsprosessen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no