product
226604Toucan Tapet, Hvithttps://www.rum21.no/toucan-tapet-hvithttps://az666937.vo.msecnd.net/67/609e2e3b-5a0b-4bf5-bb62-e83e5c0b2b80OutOfStock681NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/veggdekorNofredTapeten Toucan fra Nofred skildrer sør-amerikanske tukaner som har slått seg ned på eksotiske løvverk og grener. Ved å pusse opp barnerommet med toucan skapes en atmosfære med jungeltema som oppfordrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne. Motivet på tapeten toucans gjør det morsomt for barna å lære seg å telle uansett om det er midt på dagen eller like før sovetid. <br /><br />Tapeten Toucan er en av tre flotte tapeter fra det danske merket Nofred. I tillegg til motivet med tukaner, tilbyr Nofred også tapeten Ladybird med marihøner, og tapeten Safari med løver og tigre. Mønsteret og designspråket på alle tapetene er utformet for å passe godt inn i både barnerommet og sammen med hjemmets øvrige interiør. <br /><br />Størrelse mønster: 50 x 66,1 cm <br />Mønsterhøyde: 66,1 cm681

Toucan Tapet, Hvit

681 kr
Tapeten Toucan fra Nofred skildrer sør-amerikanske tukaner som har slått seg ned på eksotiske løvverk og grener. Ved å pusse opp barnerommet med toucan skapes en atmosfære med jungeltema som oppfordrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne.
Leveringstid:  4-6 uker
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Tapeten Toucan fra Nofred skildrer sør-amerikanske tukaner som har slått seg ned på eksotiske løvverk og grener. Ved å pusse opp barnerommet med toucan skapes en atmosfære med jungeltema som oppfordrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne. Motivet på tapeten toucans gjør det morsomt for barna å lære seg å telle uansett om det er midt på dagen eller like før sovetid.

Tapeten Toucan er en av tre flotte tapeter fra det danske merket Nofred. I tillegg til motivet med tukaner, tilbyr Nofred også tapeten Ladybird med marihøner, og tapeten Safari med løver og tigre. Mønsteret og designspråket på alle tapetene er utformet for å passe godt inn i både barnerommet og sammen med hjemmets øvrige interiør.

Størrelse mønster: 50 x 66,1 cm
Mønsterhøyde: 66,1 cm

Egenskaper

  • Produktnummer226604
  • Lev. produktnummer7012
  • Varemerke
  • FargeHvit, Multi
  • MaterialeNon Woven
  • MotivDyr & insekter
  • Bredde50 cm
  • Lengde1000 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.