Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
226604Toucan Tapet, Hvithttps://www.rum21.no/toucan-tapet-hvithttps://az666937.vo.msecnd.net/67/609e2e3b-5a0b-4bf5-bb62-e83e5c0b2b80OutOfStock727NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/veggdekorNofredTapeten Toucan fra Nofred skildrer sør-amerikanske tukaner som har slått seg ned på eksotiske løvverk og grener. Ved å pusse opp barnerommet med toucan skapes en atmosfære med jungeltema som oppfordrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne. Motivet på tapeten toucans gjør det morsomt for barna å lære seg å telle uansett om det er midt på dagen eller like før sovetid. <br /><br />Tapeten Toucan er en av tre flotte tapeter fra det danske merket Nofred. I tillegg til motivet med tukaner, tilbyr Nofred også tapeten Ladybird med marihøner, og tapeten Safari med løver og tigre. Mønsteret og designspråket på alle tapetene er utformet for å passe godt inn i både barnerommet og sammen med hjemmets øvrige interiør. <br /><br />Størrelse mønster: 50 x 66,1 cm <br />Mønsterhøyde: 66,1 cm727
Shop/Innredning/ Dekorasjon/ Tapeter & Veggdekorasjoner
1 / 3
Nofred logoNofred logo

Toucan Tapet, Hvit

727 kr
Tapeten Toucan fra Nofred skildrer sør-amerikanske tukaner som har slått seg ned på eksotiske løvverk og grener. Ved å pusse opp barnerommet med toucan skapes en atmosfære med jungeltema som oppfordrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne.
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Tapeten Toucan fra Nofred skildrer sør-amerikanske tukaner som har slått seg ned på eksotiske løvverk og grener. Ved å pusse opp barnerommet med toucan skapes en atmosfære med jungeltema som oppfordrer til lek og moro, samtidig som barna trener sin kognitive evne. Motivet på tapeten toucans gjør det morsomt for barna å lære seg å telle uansett om det er midt på dagen eller like før sovetid.

Tapeten Toucan er en av tre flotte tapeter fra det danske merket Nofred. I tillegg til motivet med tukaner, tilbyr Nofred også tapeten Ladybird med marihøner, og tapeten Safari med løver og tigre. Mønsteret og designspråket på alle tapetene er utformet for å passe godt inn i både barnerommet og sammen med hjemmets øvrige interiør.

Størrelse mønster: 50 x 66,1 cm
Mønsterhøyde: 66,1 cm

Egenskaper

  • Produktnummer226604
  • Lev. produktnummer7012
  • Varemerke
    Nofred
  • FargeHvit, Multi
  • MaterialeNon Woven
  • MotivDyr & insekter
  • Bredde50 cm
  • Lengde1000 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no