October Offers: Opptil 50% rabatt >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_129606Towel Hanger Håndklehengerhttps://www.rum21.no/towel-hanger-handklehenger?p=161706https://az666937.vo.msecnd.net/67/9a7f90e7-ee32-46ca-b326-6c3e16530ff7OutOfStock548NOK/innredning/innredning/baderomsinnredning/innredning/baderomsinnredning/handklehenger-handkleholdereby WirthHåndklehenger fra by Wirth. De fleste fliskledde bad vil juble over å få selskap av varme materialer og en vakker, myk følelse. Hengeren gir med sitt myke lær og varme eik muligheten for å bruke vakre tekstiler og håndklær som dekorasjon og tilføye en mer spa-aktig atmosfære til badet. Hengeren monteres på veggen, lærreim plasseres i små riller og sikres nedenfra med en diskret plassert skrue.548
Shop/Innredning/ Baderomsinnredning/ Håndkleholdere
1 / 6
By WirthBy Wirth

Towel Hanger Håndklehenger

548 kr
Leveringstid:  2-3 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Håndklehenger fra by Wirth. De fleste fliskledde bad vil juble over å få selskap av varme materialer og en vakker, myk følelse. Hengeren gir med sitt myke lær og varme eik muligheten for å bruke vakre tekstiler og håndklær som dekorasjon og tilføye en mer spa-aktig atmosfære til badet. Hengeren monteres på veggen, lærreim plasseres i små riller og sikres nedenfra med en diskret plassert skrue.

Egenskaper

 • Produktnummer
  161706
 • Lev. produktnummer
  60
 • Varemerke
  by Wirth
 • Designer
  Signe Wirth Engelund
 • Farge
  Eik
 • Materiale
  Eik, Skinn
 • Materiale beskrivelse
  Oak, Leather
 • Høyde
  22 cm
 • Lengde
  25 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
by Wirth er et ungt danskt designfirma som arbeider for å skape innovative og vakre ting for hjemmets innredning. Designeren for firmaet er Signe Wirth Engelund, som skaper funksjonelle og kreative produkter i naturlige materialer. Produkter som Belt 4, All on a String og Magazine Hang Out er tre fine produkter som forenkler hverdagen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no