Nyheter
Belysning
Tree Stumtjener 134 cm, Hvit

Tree Stumtjener 134 cm, Hvit

6 890 kr
Tree stumtjener fra Swedese, designet av Michael Young og Katrin Olina Petursdottir. En moderne, frittstående stumtjener formet som et tre.
Leveringstid:  6-8 uker

Tree Stumtjener, 134 cm

6 890 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024

Produktinformasjon

Tree stumtjener fra Swedese, designet av Michael Young og Katrin Olina Petursdottir. En moderne, frittstående stumtjener formet som et tre. Denne stumtjeneren er perfekt for deg som foretrekker funksjonelle møbler som blir en del av interiøret. Ha stumtjeneren i gangen eller på soverommet, eller bruk den som en stilig interiørdetalj i stuen. Høyde: 134 cm.

Wall stumtjener er frittstående på en stålplate, den er også tilgjengelig i en veggmontert variant. Velg mellom to forskjellige størrelser og flere farger. Mer informasjon finner du i vedlagte produktark.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Swedese ble etablert i 1945 av brødrene Yngve og Jerker Ekstrøm samt av Sven Bertil Sjøqvist. Best kjent fra Yngve Ekstrøms store produksjon er lenestolen Lamino fra 1956, som fremdeles lages og selges over hele verden. Swedeses idé er den samme i dag som for seksti år siden: å skape vakre møbler for fremtiden basert på moderne skandinaviske tradisjoner.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null