Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Twiggy Wood Gulvlampe, Greige

Twiggy Wood Gulvlampe, Greige

23 190 kr
A+
Gulvlampe fra Foscarini.
På lager

Twiggy Wood Gulvlampe

23 190 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Twiggy Wood gulvlampe fra Foscarini med et karakteristisk, slankt design tilpasset for allsidige applikasjoner. Gulvlampen har en lampeskjerm i kalket lønnetre som sprer et diffust og omgivende lys og en stang i glassfiberbasert komposittmateriale. Den har en rund fot i malt metall. Dimmer er inkludert.

Designet av Marc Sadler.

Bra å vite om Twiggy Wood gulvlampen
- Denne gulvlampen er en del av serien Twiggy fra Foscarini.
- Finnes i 2 forskjellige farger.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Foscarini er et belysningsforetak som designer typiske, italienske lamper. Foscarini kjennetegnes av elementer som forskning og innovasjon, fokus på kvalitet og en produksjonssentrert kultur som er resultatet av et godt design. Selskapet har over 2.500 distributører i 50 land som selger de vakre lampene deres.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null