Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Unfold pendel, yellow

Unfold pendel, yellow

2 149 kr
Unfold pendel fra Muuto designet av Form Us With Love. En stilig lampe for stuen, spisebordet eller soverommet. Denne taklampen er Muutos egne variant av den klassiske industrilampen, og som med sitt materiale i myk silikongummi gir lampen
På lager

Unfold Taklampe, Mustard

2 149 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Unfold pendel fra Muuto designet av Form Us With Love. En stilig lampe for stuen, spisebordet eller soverommet. Denne taklampen er Muutos egne variant av den klassiske industrilampen, og som med sitt materiale i myk silikongummi gir lampen en varm og moderne personlighet. Rengjør med en myk og tørr klut.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Muuto kommer fra Danmark og strever etter å gi skandinavisk tradisjon nye og orginale perspektiv. Ordet muuto er hentet fra det finske språket og betyr nye perspektiv. Muuto håndplukker designertalenter fra Skandinavia og gir de frihet til å uttrykke den individuelle historien sin gjennom hverdagslige gjenstander.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null