Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Victoria Ghost Stol, Powder blue
Kartell - møblerKartell - møbler

Victoria Ghost Stol, Powder blue

3 331 kr
Victoria Ghost stol fra Kartell med et moderne design i polykarbonat 2.0 med klassiske linjer, en avrundet ryggstøtte og et geometrisk sete.
Leveringstid:  3-4 uker

Victoria Ghost Stol

3 331 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Victoria Ghost stol fra Kartell med et moderne design i polykarbonat 2.0 med klassiske linjer, en avrundet ryggstøtte og et geometrisk sete. Den har en stabil konstruksjon.

Polykarbonat 2.0 er en spesiell type materiale skapet av Kartell. Den er laget av andre generasjonens fornybar polymer som kommer fra cellulose- og papiravfall. Prosessen som brukes for å fremstille den sertifiseres av ISCC, noe som betyr at den oppfyller spesifikke miljøstandarder. Designet av Philippe Starck.

Bra å vite om Victoria Ghost stolen


- Moderne design.
- Laget av polykarbonat.
- Klassiske linjer.
- Avrundet ryggstøtte.
- Geometrisk sete.
- Stolen passer godt i et uteområde.
- Designet av Philippe Starck.

Hvordan tar jeg vare på stolen?
- Rengjøres med en fuktig klut.



Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Kartell er et av verdens ledende foretak innen salg av designede møbler. Som verdensledende innen bruk av plastmateriale produserer Kartell en original og variert kolleksjon som er unik. Siden begynnelsen i 1949 har de vunnet den prestisjefylte designprisen 'Compasso 'Compasso d’Oro' ni ganger.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null