Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
206046Vig Blomsterkrukke L Sett 2-pk, Gråhttps://www.rum21.no/vig-blomsterkrukke-l-sett-2-pk-grahttps://az666937.vo.msecnd.net/67/97a58c88-633e-42b1-8181-5bd79fda1f75OutOfStock1712NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterHouse DoctorVig blomsterkrukker fra House Doctor. Et sett med to vakre krukker. Krukkene er laget av jern, dette gir dem en herlig struktur og garanterer at de står stabilt. Dette settet kommer definitivt til å utmerke seg som en herlig interiørdetalj i hjemmet ditt. Du kan ha krukkene stående på gulvet med en stor plante, eller fylle dem med noe annet - det er bare fantasien som setter grenser. Vig er en serie med krukker med lignende utseende som lett kan kombineres med hverandre.1712
Shop/Innredning/ Dekorasjon/ Krukker
1 / 3

Vig Blomsterkrukke L Sett 2-pk, Grå

1 712 kr
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vig blomsterkrukker fra House Doctor. Et sett med to vakre krukker. Krukkene er laget av jern, dette gir dem en herlig struktur og garanterer at de står stabilt. Dette settet kommer definitivt til å utmerke seg som en herlig interiørdetalj i hjemmet ditt. Du kan ha krukkene stående på gulvet med en stor plante, eller fylle dem med noe annet - det er bare fantasien som setter grenser. Vig er en serie med krukker med lignende utseende som lett kan kombineres med hverandre.

Egenskaper

  • Produktnummer206046
  • Lev. produktnummer210530101
  • Varemerke
    House Doctor
  • Serie
  • FargeGrå

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
House Doctor er en dansk familiebedrift som hjelper deg med å finne rett medisin til ditt hjem. Gründerne av bedriften er de tre lekfulle søsknene: Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. Deres overbevisning er at et vakkert hjem fremmer livsgleden, og sier: Vår stil er provoserende, personlig og ikke altfor formell. Vi anser at det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no