Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_126381White Marble Oppbevaringsboks, Small, Hvithttps://www.rum21.no/white-marble-oppbevaringsboks?p=150192https://az666937.vo.msecnd.net/67/60421527-9638-4749-9d98-bcc43868e089OutOfStock338NOK/innredning/innredning/oppbevaringNordstjerneMarble boks fra Nordstjerne. En liten boks av den vakreste marmor. Dette fine skrinet passer perfekt på badehyllen for å holde orden med stil. Perfekt til å oppbevare dine smykker og juveler i, eller hvorfor ikke q-tips? Marble passer også godt som en ekstra luksuriøs gaveeske til noen du setter pris på. Varier innholdet i skrinet for å få frem en herlig følelse i ditt hjem. Velg mellom tre forskjellige design.<br /><br />Tenk på at marmor er et naturprodukt, så forskjeller i farge, mønstre samt små ujevnheter kan forekomme. Dette gjør at hver boks er unik.338

Sommertilbud >>

Shop/Innredning/ Kontor & Småoppbevaring
1 / 2

White Marble Oppbevaringsboks, Small, Hvit

338 kr
En boks av marmor fra danske Nordstjerne i hvit eller grønn marmor. Denne oppbevaringsboksen er laget av det luksuriøse marmormaterialet og har et stilig designspråk som gir den allsidige bruksområder.
Leveringstid:  3-4 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

Marble boks fra Nordstjerne. En liten boks av den vakreste marmor. Dette fine skrinet passer perfekt på badehyllen for å holde orden med stil. Perfekt til å oppbevare dine smykker og juveler i, eller hvorfor ikke q-tips? Marble passer også godt som en ekstra luksuriøs gaveeske til noen du setter pris på. Varier innholdet i skrinet for å få frem en herlig følelse i ditt hjem. Velg mellom tre forskjellige design.

Tenk på at marmor er et naturprodukt, så forskjeller i farge, mønstre samt små ujevnheter kan forekomme. Dette gjør at hver boks er unik.

Egenskaper

 • Produktnummer150192
 • Lev. produktnummer20021
 • Varemerke
  Nordstjerne
 • Serie
 • FargeHvit
 • MaterialeMarmor
 • Bredde10.5 cm
 • Høyde5 cm
 • Lengde10.5 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Nordstjerne er et dansk designforetak som startet opp i begynnelsen av 2012. Deres grunnstener bygger på en design av den enkle renheten som finnes i naturen rundt oss. De får sin inspirasjon fra Skandinavias og Grønnlands rå landskap. De svært vakre og stilfulle T4- og T9-lysestakene i marmor er gode eksempler på at Nordstjerne kombinerer kvalitet og enkelhet for å skape den unike skandinaviske stemningen og bringe den inn i våre hjem.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no