Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

069 Lemongrass Flytende Såpe 450 ml

069 Lemongrass Flytende Såpe 450 ml

310 kr
Anb. pris330 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris264 kr
Flytende såpe med en sitrus duft og naturlige ingredienser.
På lager

069 Lemongrass Flytende Såpe

310 kr

10 % ekstra rabatt med 10EXTRA

Med koden 10EXTRA gir vi 10 % ekstra rabatt på kjøp over 2000 NOK. Koden gjelder også på prismatchede produkter* og frem til 4/3. Tilbudet aktiveres ved å oppgi koden i kassen.

Til tilbudet

*Koden gjelder ikke Fermob, Grythyttan, Heymat, Mateus, String og Tinted Objects.

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Flytende såpe med en sitrus duft og naturlige ingredienser. Forfriskende følelse med et rent, mykgjørende resultat. En perfekt gave til deg selv eller noen andre.

Bra å vite om den 069 Lemongrass flytende såpen
- Vegetabilsk olje.
- Parfymert.
- Økologisk.
- Mykgjørende.
- Sitrus duft.

Ingredients: Caprylic/Capric triglyceride, Ricinus communis (Castor) seed oil, Limnanthes alba (Meadowfoam) seed oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Tocopherol (vitamin E), Helianthus annuus (Sunflower) seed oil.

Egenskaper

 • Produktnummer
  179044
 • Lev. produktnummer
  10161
 • Varemerke
  L:a Bruket
 • Serie
 • Fraktklasse
  Small
 • Kapasitet
  45 cl
#rum21
Om varemerket
L:A Bruket, eller Lilla Bruket, er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2008 med røtter i vestkystens skjønnhet og natur. Produktene deres er kjent for å være naturlige og bærekraftige, og de strever etter å ivareta naturens beste ingredienser. Med en bred produktlinje som omfatter hudpleie, hårpleie og hjemmeprodukter, tilbyr de produkter av høy kvalitet som er skånsomme både mot mennesker og miljø. Deres filosofi legger vekt på enkelhet og funksjonalitet i kombinasjon med skjønnhet i harmoni med naturen og en holistisk livsstil.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null