category
/mobler/mobler/stoler
Viser 1208 produkter
Lukk meny
OppOpp til toppen
Viser 48 / 1208
Innehold

Stolen, bekvem og vakker

Vis mer

Stolen er en viktig del i våre hjem i dag. Den skal ikke bare være flott å se på, men også bekvem å sitte i. I dag tilbringer vi store deler av dagen vår sittende. På jobben, på middag med venner, på skolen… Listen kan gjøres lang. Derfor er komfort en viktig del for å lette vår sittende hverdag.

Familiens samlingspunkt

Hos oss på Rum21 finner du stoler i forskjellige stiler, farger, former og design. Du kan blande nye med gamle, svarte med hvite og myke med harde. Alt for å skape en stil som passer akkurat deg! Å samle familie og venner rundt bordet etter en lang dag fra hverandre er viktig for mange.

Stoler- modeller og design

Vårt sortiment tilbyr behagelige og flotte stoler som skaper en trivelig samlingsplass i ditt hjem, samtidig som de blir en fin innredningsdetalj. Uansett hvilken stol du leter etter; en klassisk hvit pinnestol eller design fra Ton, Hay og Tolix –så finner du den hos oss! Vi tilbyr bekvemme arbeidsstoler, høye barstoler og krakker når man trenger ekstra sitteplasser. Se deg rundt i vårt sortiment for å finne stolen som passer akkurat deg!

Bestselgere

Her viser vi noen produkter vi tror du vil like ekstra godt!