Inspirasjon
Søk
FavoritterFavoritter
Møbler

Raske leveranser

Over 13 000 produkter på lager

Alltid prisgaranti

Shop/Møbler/Oppbevaringsmøbler

Oppbevaringsmøbler

StringBestillingsvare
Kampanje
-10%
String Skap Med Skyvedører, 78x30x42 cm, Eik
3 378 kr3 753 kr
Viser 3004 produkter
Lukk meny
StringBestillingsvare
Kampanje
-10%
String Hylleplater 78x30 cm 3-pk, Eik
1 225 kr1 361 kr

InneholdHyller & oppbevaring

Tenk deg at det er ti minutter til du venter gjester, og du finner ting i hjemmet ditt som du har glemt å rydde bort. Hva kan vel være bedre da enn å finne frem en boks å legge unna tingene i? Det er selvsagt en ekstra bonus om boksen er fin og gir rommet en ekstra dimensjon. Hos Rum21 finnes alle tenkbare typer av oppbevaring. Alt fra små bokser å plassere dine fineste smykker i til store kommoder med plass til halve garderoben din, for ikke å glemme de lekre ukebladholderne i herlige design hvor du kan oppbevare dine motemagasiner. Utvalget er med andre ord enormt. Du kan bestille alt fra større skap, vitrineskap, kommoder og baderomshyller til små esker og bokser. Ta deg en titt, så vil du nok finne det du søker.

Stringhyllen og andre oppbevaringsklassikere

Hos oss finner du den klassiske Stringhyllen, og også velkjente varemerker som Bruno Mathsson, Muuto, House Doctor, Kartell, Vitra, Nord og mange fler. Scroll deg gjenom utvalget i fred og ro og få den varen du valgte levert innen kort tid. Kjappt, enkelt og flott!

Hos oss finner du den klassiske Stringhyllen, og også velkjente merker som Bruno Mathsson, Muuto, House Doctor, Kartell, Vitra, Nord og mange fler. Scroll deg gjenom utvalget i stillhet og ro og få den varen du valgte leveret innom kort tid. Kjappt, enkelt og flott!