Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Ordre & levering

Informasjon
KjøpsvilkårPersonvernerklæringRetur & ReklamasjonCookies#yesrum21Betalingsalternativer

Generelt

Alle sendinger til Norge leveres med Bring, som tilbyr levering til postkontor/post i butikk eller på døren. Når du fyller inn postnummeret ditt i kassen viser vi deg alternativene som tilbys for postnummeret ditt. Nedenfor viser vi fraktmetodene og pris på leveringene. For å tilby den beste løsningen og raske leveringer kan bestillingen din bli sendt i to eller flere kolli. I så fall blir dette informert om i sporingslinken du mottar i sendingbekreftelsen din. Pakkene dine kan komme frem til hentestedet til ulike tidspunkt, men du kan alltid spore forsendelsene dine via bring.no. Vær oppmerksom på at bring henter varene på vårt lager i Sverige, sendingen kan spores så snart de er sortert og registrert på deres terminal i Oslo. Varer av en viss størrelse sendes som hjemlevering og ellers til ditt nærmeste postkontor.

 

Din levering trinn for trinn

1) Ordrebekreftelse
Når du har gjennomført bestillingen din vil du motta en ordrebekreftelse med informasjon om bestillingen din, samt gjeldende lagerstatus på alle produktlinjer.

2) Oppdatert leveringsinformasjon
Hvis leveransen skulle bli forsinket vil du bli varslet via e-post så snart vi har mottatt en ny forventet leveringsdato fra leverandøren vår. Det samme gjelder hvis noen av produktene dine skulle være utsolgt hos leverandøren.

3) Leveringsinformasjon
Når ordren er sendt fra vårt lager vil du da motta en sendingsbekreftelse per e-post. I denne e-posten får du også en link til sporingen, slik at du kan følge sendingen hele veien hjem til deg eller ditt postkontor/post i butikk.

4) SMS-melding
Du vil bli varslet via SMS når pakken din kan hentes ut, eller når du kan forvente en hjemlevering.

 

Henting på postkontor/post i butikk

Uansett om du henter pakken på postkontor eller post i butikk må du ha med deg gyldig ID, samt hentekoden du mottok i din SMS-melding. Pakken ligger på postkontor eller post i butikk i 14 dager før den returneres til vårt lager. Vi forbeholder oss retten til å debitere 200 kr for varer som ikke hentes ut, kostnaden blir debitert automatisk.
Les mer i våre kjøpsvilkår.

 

Om våre leveringstider

Leveringstidene som er oppgitt nedenfor gjelder fra datoen din bestilling forlater vårt lager. Legg merke til at vi har en håndteringstid på lageret før pakken sendes fra oss. Detaljer om våre håndterings- og leveringstider finnes i våre kjøpsbetingelser.

 

Bring postkontor/post i butikk

Pris: 69 kr (gratis frakt på bestillinger over 799 kr)
Leveringstid: 2-5 virkedager

Bring postkontor/post i butikk er kun tilgjengelig for produkter med fraktklasse Small-Large (S-L)

Gjelder for bestillinger som veier mindre enn 20 kg og/eller med en maksimal størrelse på L150 cm x B70 cm x H115 cm. Pakken sendes til valgfritt postkontor eller post i butikk hvor Bring leverer. Hvis du ikke velger hentested sender vi pakken til nærmeste hentested ut fra ditt postnummer. En SMS-melding sendes ut med informasjon om hvor/hvordan du kan hente ut pakken.

 Spor pakken din her

 

Bring Hjemlevering

Pris, fraktklasse Small-Large: 129 kr
Pris, fraktklasse Extra Large-Extra Extra Large (XL-XXL): 499 kr (699 kr i noen postnummer)
Leveringstid: 2-7 virkedager

Bring leverer større varer til port eller tomtegrense og du står selv for henting og levering. Du får varsel via SMS og kan velge leveringstid selv. Pakken leveres på dagtid kl. 08-17 eller på kveldstid 17-21 (kun byer og tettsteder). Leveringstiden er avhengig av strekning fra Oslo, omfatter ikke tidsløfte eller leveringsgaranti. Mottaker varsles på sms når pakken er lastet på bil utleveringsdagen. Tilbys for pakker med vekt mindre enn 20 kg, maksimal lengde 150 cm eller maksimal omkrets 300 cm.