Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Serveringsvogner

Innred hjemmet med en luksuriøs og funksjonell serveringsvogn. Her på Rum21 finner du mange ulike serveringsvogner og drikkevogner i flere ulike design og materialer. Hvilken av disse blir din favoritt?

Normann CopenhagenPå lager
Block Bord, Grå
2 395 kr
Viser 56 produkter
Beige
Sort
Blå
Brun
Grønn
Grå
Eik
Oransje
Rosa
Lilla
Rød
Hvit
Pris
3 000 kr
4 900 kr
8 100 kr
13 400 kr
22 000 kr
Lengde
50 cm
60 cm
70 cm
80 cm
90 cm
Bredde
40 cm
50 cm
60 cm
70 cm
80 cm
Høyde
100 cm
150 cm
200 cm
Diameter
38 cm
40 cm
42 cm
44 cm
SMD DesignBestillingsvare
Juno cart, Black
6 723 kr

InneholdServeringsvogner

Serveringsvogn – luksuriøs, elegant og praktisk

Du har sikkert sett de før. De pene bordene med hjul fra amerikanske filmer, fylt med vakre karafler, flasker og glass. Serveringsvogn, drikkevogn eller rullebord, kjært barn har mange navn, har også i moderne tid blitt en populær interiørtrend. Den er vakker og funksjonell, for ikke å snakke om allsidig. Disse rullende bordene vekker ofte en sterk følelser av nostalgi, selv om det finnes mange andre modeller designet i et mer moderne formspråk enn den klassiske serveringsvognen.

Bruk den som en tradisjonell drikkevogn, oppbevaringsplass, serveringsvogn til festens kanapéer eller som en dekorasjon i stuen. Uansett hva du velger, vil dette pene møbelet gi en umiddelbar følelse av eleganse og luksus i hjemmet.

Moderne, vintage eller retro

Det finnes masse å velge mellom når det kommer til serveringsvogner. Alt fra ulike materialer, design og utseende. Mange av de mest klassiske modellene er designet i metaller lakkert i messing, gull, sølv eller bronse med overflate av glass. De har et sobert og elegant utseende, som ofte får litt ekstra oppmerksomhet. Noen har et enkelt formspråk, mens andre har blitt utsmykket med dekorative og kunstneriske detaljer. Kanskje er det disse du tenker aller mest på når du ser etter et serveringsbord i vintagestil. 

Tre som ask, bjørk og eik, er også vanlige materialer. Dette gjelder spesielt blant traller som i dag har en moderne skandinavisk stil. De finnes i naturfarger, som nyanser av hvitt, grått eller lysere farger. Serveringstraller i teak er også vanlig, spesielt blant retro-modeller à la 60-tallet.

Liker du den industrielle stilen, er kanskje en serveringsvogn i svart metall noe for deg. Eller kanskje du heller foretrekker ekte 80-talls stil, rotting eller en praktisk serveringsvogn i rustfritt stål?

Innredningstips med en vogn på hjul

Serveringsvognen trenger ikke å kun brukes som et mobilt barskap eller for å servere mat når det er fest. Det finnes mange andre kreative og fine måter å style hjemmet på med en vogn på hjul. Ser du etter inspirasjon? Her kommer noen tips:

På baderommet. En serveringsvogn kan være en fin og praktisk interiørdetalj på baderommet, hvor man alltid trenger ekstra oppbevaring for baderomsartikler.

På balkongen. Gjør balkongen om til en grønn oase ved å sette flere grønne planter på en fin vogn. Hvorfor ikke også oppgradere hyggen utendørs, og lyse opp sommerkveldene litt ekstra ved å sette noen flotte lykter på den?

Som sidebord. Om du vil ha et sidebord stående inntil lenestolen eller som et blikkfang fylt med dine favorittbøker, lys og planter, vil en rund, oval eller firkantet serveringsvogn passe fint. Velg en vogn som glir lett inn med din øvrige innredning for en mer diskret stil, eller hvorfor ikke en iøynefallende og lekker variant i vintage av antikk messing?

I kjøkkenet. Kanskje trenger du ekstra lekker oppbevaringsplass på kjøkkenet? Se for deg en serveringsvogn i krom fylt med kokebøker, ferskt krydder, oljer og fine skjærebrett eller dine fineste glass.