Shop/Informasjon/Kjøpsvilkår

1. Kjøp
Avtale om kjøp inngås når du har sendt bestillingen i kassen. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av vår database uten manuelt oversyn. Ved eventuelle feil i for eksempel angivelse av pris, leveringstid og annet forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i ettertid. Om du ikke er fornøyd med vår korrigering kan du selvfølgelig velge å avbestille din ordre uten kostnad.
RUM21 inngår kun avtale med myndig person, alternativt umyndig person med godkjennelse fra foresatt.

2. Pris & Betaling

I prisene inngår 25% moms om ikke annet er oppgitt.

Betalingsmåte:

Kortbetaling: 

Vi godtar betaling med VISA og Mastercard. Om du velger kortbetaling linkes du over til betalingssiden etter at du har bekreftet din ordre i kassens tredje steg. Oppgi kortnummer, kortets gyldighetstid og kortets CVC-kode. CVC-koden er de tre siste tallene i navnefeltet på kortets bakside.
Vi benytter oss av 3D Secure som er en sikkerhetsstandard laget av VISA og Mastercard for betalinger over internett. 
Overføringen skjer med sikker SSL-kryptering. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger.

Faktura - 14 dager (0 kr): 
Vi tilbyr fakturering i samarbeid med Klarna. Fakturaen sendes per e-post når ordren er sendt. Du har 14 dager på å betale fakturaen fra varen sendes. Ingen avgifter tilkommer ved fakturabetaling.

Ved et kjøp utfører Klarna en kredittvurdering og i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme. Du får da en kopi av kredittopplysningen per post.
Ved forsinket betaling tilkommer et purregebyr med det beløpet som er tillatt etter lov, for øyeblikket 64 kr samt forsinkelsesrente på gjeldende referanserente med tillegg på 9,5 %.

Delbetaling - Klarna konto: 
Vi tilbyr delbetaling i samarbeid med Klarna. 0 % rente for delbetalinger opp til 12 måneder. Du kan handle for 1000 kr opp til 50.000 kr, og du kan når som helst under delbetalingstiden betale hele det gjenværende beløpet.

Du søker om delbetaling i kassen i forbindelse med ditt kjøp og du får umiddelbart beskjed om din søknad kan innvilges. Levering skjer kun til folkeregistrert adresse.
Effektiv rente ved kjøp på 10.000 kr med 0 % rente i 12 måneder er 18,19 %.
Din søknad vil generere en vanlig kredittvurdering.

Vis de ulike delbetalingsalternativene
Vis de generelle kontovilkårene


3. Leveranse
Leveringstid:


Lagervarer:
Normal leveringstid er 2-5 virkedager etter at vi har mottatt din bestilling.

Bestillingsvarer:

2-15 uker, avhengig av hvilke produkter som bestilles. 

Fraktpris (innen Norge):

Frakten er gratis om din ordre er på mer enn 499 kr.

Leveranse til Svalbard er dessverre ikke mulig.

Om bestillingens beløp overstiger 499 kr blir frakten gratis med fraktmetoden tilpasset dine varer. Gjelder ikke hjemkjøring.

Når du handler på Rum21.no har du rett til å angre kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Det forutsetter at produktet returneres i uendret stand, dvs. ubrukt og uskadd. Det er tillatt å åpne pakken og kontrollere varen på en slik måte at du ikke skader produktet eller originalemballasjen. Pass på at du alltid beskytter originalemballasjen ved retur. Dersom originalemballasjen er skadet på en måte som gjør at vi ikke kan selge produktet videre, vil du bli debitert for dette.

Merk at det er nok at du varsler oss om at du vil benytte deg av angreretten innen 14 dager, du behøver altså ikke å ha returnert varen til oss innen 14 dager for at angreretten skal gjelde.

Når du benytter deg av angreretten betaler du som kunde returfrakten. Returfrakten koster 129 kr. Øvrige kostnader, som kostnaden for selve varen og frakt fra oss til deg, vil bli tilbakebetalt.

Vi behandler dine personopplysninger med største varsomhet og garanterer at dine kundeopplysninger utelukkende blir brukt av Rum21 og dets tilknyttede selskaper. Rum21 og dets tilknyttede selskaper vil ikke videreformidle opplysninger om deg uten ditt samtykke med mindre dette følger av lovgivningen, hvis det blir krevd i forbindelse med at du har bestilt et produkt eller en tjeneste eller hvis Rum21 anser at det kreves for å beskytte og forsvare rettigheter eller eiendom som tilhører Rum21 og dets tilknyttede selskaper. Betalingstransaksjoner (kort- og direktebetaling) håndteres av vår betalingspartner DIBS for å garantere en rask og sikker betaling. DIBS oppfyller kravene for PCI-DSS.

Personvernerklæring

7. Retting, innsyn og tilbaketrekking

Personvernerklæring

8. Tvist

Klagemål eller synspunkter angående RUM21s tjenester eller produkter bør meddeles til RUM21s kundeservice via kontaktskjemaet her.

9. Kontakt RUM21:

RUM21
Kungsgatan 31-33
411 15 Göteborg

Telefon: 21 07 55 30
Mail: kontaktskjemae