Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Benker

Det er mange måter å innrede smart og pent på med benker. Kanskje du trenger flere sitteplasser til spisebordet, oppbevaring i gangen, til barnas leker eller en fin benk ute på balkongen? Da kan du ta en titt på vårt store utvalg av benker her hos Rum21. Vi kan by på mange ulike stiler, modeller og materialer.

Spring CopenhagenPå lager
Uno Ora Benk 102x32 cm
2 499 kr
Viser 105 produkter
Beige
Sort
Brun
Grå
Multi
Eik
Rød
Hvit
Pris
3 000 kr
8 100 kr
22 000 kr
FramaBestillingsvare
Kampanje
-18%
Adam Benk 160cm, Sort/Eik
10 932 kr

InneholdBenker

Benk – lett å tilpasse og multifunksjonell

En benk er et allsidig møbel. Den kan smelte sammen med resten av innredningen, eller utgjøre en stor forskjell i et rom. Benker har flere muligheter, både innendørs og ute. De kan brukes som både sitteplass og til oppbevaring, noe som for eksempel er smart om du bor trangt. Det er enkelt å finne en benk som passer, da de finnes i mange størrelser og modeller. Rom har også større potensiale når du innreder med en benk. Blant annet har du et sted å legge ting. Nå er benker ikke bare praktiske, de kan også være en del av et lekkert interiør. Plasser noen vakre dekorasjoner på en pen benk, og den blir et smykke i rommet.

Benker i ulike treslag og andre materialer 

Benker produseres ofte i forskjellige treslag, men finnes også i andre materialer. Vanlige eksempler på treslag er eik, teak og valnøtt. Disse er utmerket om du leter etter en tidløs og stilren benk. Vil du ha en benk utendørs bør du sjekke hvordan treverket er behandlet. Det er ikke alle trebenker som tåler å stå ute og bli utsatt for alle typer vær. Noe som er felles for alle treslag er at de er tidløse med et organisk uttrykk. Et annet fint alternativ er benker i rotting, som gir et landlig og rustikk inntrykk.

Det finnes også ulike modeller benker i stål og andre metaller. Noen av disse kommer med sitteplate i tre, stoppede puter i tøy eller skinn eller sitteplate i stein. Slike benker oppleves ofte som moderne, stilrene og elegante. Benker i stål kan være lakkert i svart, grått eller friske farger. Benker i metall er også utmerket for balkonger, terrasser og uterom, en perfekt sitteplass for morgenkaffen i solveggen! 

Fire måter å innrede med en benk 

Tenker du på å innrede hjemme med en flott benk for ekstra sitteplasser, eller en benk for oppbevaring? Her er noen trendy innredningstips!

- En benk i aldrende tre med et flott pledd i velour, kan bli en elegant detalj på soverommet. Plasser den ved sengens fotende for å få den luksuriøse hotellfølelsen som man ofte ser i interiørmagasiner.

- Oppbevaringsplass i gangen eller barnerommet er alltid nyttig. En flott benk for eksempel med skohylle, hyller eller skuffer er funksjonelt og pent.

- En benk gir plass for flere ved kjøkkenbordet. Å innrede med ulike stoler og benker ved et bord er et velkjent knep for å få en personlig stil på innredningen

- Bruk benken som romdeler i stuen. Den kan for eksempel plasseres bak en sofa som står midt i rommet. Sammen med noen grønne planter, fine lyskilder og vakre bøker blir benken et vakkert midtpunkt i rommet.