Nyheter
Belysning

Kopper & Krus

EspressokopperKaffekopperTekopperTermokopper

Filterkaffe, espresso, te eller varm sjokolade? Uansett hvilken favorittdrikke nettopp du har, har de alle noe til felles; de serveres i både kopper og krus. Utforsk vårt brede utvalg, finn en ny favoritt eller kjøp en hel 6-pakning med kopper online her hos oss på Rum21.

Royal CopenhagenBestillingsvare
Gavesett Historiske Krus 33 cl, 3-pk
2 090 kr
Viser 242 produkter
Beige
Sort
Blå
Brun
Gull
Grønn
Grå
Multi
Oransje
Rosa
Lilla
Rød
Transparent
Turkis
Hvit
Gul
Pris
148 kr
400 kr
1 100 kr
Jonathan AdlerPå lager
-19%
Gala Krus, Hvit
305 kr377 kr

InneholdKopper & Krus

Kopper og krus for alle personligheter

Elsker du følelsen av å stå opp om morgenen, slå på kaffekokeren på kjøkkenet og starte dagen med avslappende putring? Vi er mange som nyter akkurat den følelsen - og den første supen kaffe i munnen. Fakta er at mange nordmenn sier de ikke fungerer de dagene de ikke får inntatt sin kaffe på morgenkvisten. Med andre ord er du ikke alene om å verdsette denne sorte, bitre drikken.

Liker du rett og slett ikke kaffe, nyter du kanskje en stor kopp med te, chai latte eller en varm sjokolade? Akkurat som ulike mennesker med ulike behov, har vi også ulike tanker om hva som gjør akkurat en kopp bra! Enkelte foretrekker å drikke fra kopp uten håndtak, andre vil helst ha en hanke å holde i. Kanskje er du den som liker gule, turkise eller blå kopper med fat som matcher, eller kopper med kanter i gull og forskjellige størrelser? Eller kanskje synes du te smaker aller best i glass? Da passer det fint at det finnes like mange alternativer som det finnes behov når det kommer til design på kopper og krus.

Hvilket design snakker til akkurat deg

Tilbudet av kopper og krus i ulike størrelser og design er enormt! Fra den lille espressokoppen til store tekopper, det nøytrale hvite porselenet til det fargerike mønstrede. Vanlige materialer er porselen, keramikk og stein, men også emalje, plast og farget glass. 

Ser du etter tidløse klassikere, kan du kanskje se på porselen fra Rörstrand, Eva Solo og Iittala? Blant deres mest populære serier finner du både hvite, fargede og mønstrede kaffeserviser, som aldri går ut av mote. Liker du derimot organisk og rustikt design, vil du kanskje foretrekke håndlaget kopper i steintøy og keramikk. At de er håndlaget gjør hver kopp eller krus helt unik i sitt slag. Er du en person i farta med mange baller i luften, vil kanskje en termoskopp på 50 cl passer deg? Uansett hvilket behov du har, finner du mange fine modeller i for eksempel rustfritt stål, som både holder drikken varm og er enkel å rengjøre. 

Barnekopper

Også de yngste i familien verdsetter å ha sine helt egne flotte kopper å drikke av. Har du små barn kan det også være praktisk å velge kopper i sterkere materiale, som for eksempel bambus, plast eller syntetisk. Man vet aldri når de faller i bakken. Kanskje liker dere også å ta matpausen i skogen, dra på utflukter eller på piknik sammen? Da passer en kopp i syntetisk helt perfekt for deres familie! Syntetiske kopper kommer i flere fine motiv for barn, og finnes i både sett eller multipack. Perfekt å gi bort som gave!

Belysning Møbler Hagemøbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Jul Nyheter null null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null