Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

074 Cucumber Mint Flytende Såpe 240 ml
-33%

074 Cucumber Mint Flytende Såpe 240 ml

173 kr
Tid. pris260 krAnb. pris260 kr

Prisinformasjon

Anbefalt pris
Leverandørs anbefalte utsalgspris

Tidligere pris
Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før prisreduksjonen begynte

Flytende såpe fra Lilla Bruket. En fuktighetsgivende flytende hånd- og kroppsåpe med en eterisk oljeblanding av agurk og mynte som frisker opp huden din. Såpen passer bra på vasken for håndvask, kan tas med i dusjen og brukes som dusjsåpe.
På lager

074 Cumcumber Mint Flytende Såpe

173 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Flytende såpe fra Lilla Bruket. En fuktighetsgivende flytende hånd- og kroppsåpe med en eterisk oljeblanding av agurk og mynte som frisker opp huden din. Såpen passer bra på vasken for håndvask, kan tas med i dusjen og brukes som dusjsåpe. 100 % Økologiske ingredienser.

Egenskaper

 • Produktnummer
  168739
 • Lev. produktnummer
  11128
 • Varemerke
  L:a Bruket
 • Fraktklasse
  Small
 • Kapasitet
  24 cl
#rum21
Om varemerket
L:A Bruket, eller Lilla Bruket, er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2008 med røtter i vestkystens skjønnhet og natur. Produktene deres er kjent for å være naturlige og bærekraftige, og de strever etter å ivareta naturens beste ingredienser. Med en bred produktlinje som omfatter hudpleie, hårpleie og hjemmeprodukter, tilbyr de produkter av høy kvalitet som er skånsomme både mot mennesker og miljø. Deres filosofi legger vekt på enkelhet og funksjonalitet i kombinasjon med skjønnhet i harmoni med naturen og en holistisk livsstil.