Nyheter
Belysning
Be the first to find out!Abonner på nyhetsbrevet vårt og få informasjon om alla våre Black Week-tilbud direkte til innboksen din.

InneholdNår er Black Friday 2023?

Black Friday går av stabelen i slutten av november og foregår hele uken. Under Black Week kommer vi til å tilbud på massevis av produkter innen belysning, møbler, innredning, tekstiler og servise. Sørg for å kjøpe julegaver til deg selv, dine venner og familie til ekstra gode priser allerede i slutten av november hos oss på Rum21.no.

Hva er Black Friday?

Black Friday er en shopping-høytid som opprinnelig kommer fra USA og markerer startskuddet for julehandelen som tar fart etter Thanksgiving. I Norge ble Black Friday en populær shoppingdag på starten av 2010-tallet når flere butikker ble oppmerksomme på dagen. Mange nettbutikker og fysiske butikker har ekstra gode tilbud hele uken og Black Friday-helgen. Også mandagen etter Black Week, Cyber Monday, er det fantastiske tilbud som du ikke vil gå glipp av.

Hvilke Black Friday-tilbud finner du på Rum21?

På Rum21 vil du finne nye fantastiske Black Friday-tilbud på møbler, belysning, innredning og tekstiler mellom den 20-27. november. I løpet av uken kommer vi til å ha ekstra gode priser på mange av våre mest populære varemerker, så sørg for å holde deg oppdatert om dagens eksklusive tilbud ved å abonnere på nyhetsbrevet vårt!.

Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null