Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

11 Toalettbørste, Svart

2 395 kr
Toalettbørste fra VIPP.
På lager

11 Toalettbørste

2 395 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

11 toalettbørste fra VIPP med et industrielt design i rustfritt stål med en minimalistisk look perfekt til ethvert hjem. Den er laget av rustfritt stål med en pulverlakkert finish og har en lufttett lukning for en førsteklasses brukeropplevelse. Velg mellom ulike farger. Bærekraftig funksjon med en elegant følelse perfekt for å skape en luksuriøs følelse hjemme.

Bra å vite om 11 toalettbørsten


- Stilrent, holdbart design.
- Industriell følelse.
- Laget av rustfritt stål, plast og silikon.
- Utbyttbart børstehode.
- Indre, utbyttbar del.
- Finnes også som en vegghengt toalettbørste.
- Finnes i forskjellige farger.
- Høyde: 435 mm.
- Diameter: 119 mm.


Egenskaper

Om varemerket
Historien om Vipp startet i Holger Nielsen sitt verksted på1930-tallet i Danmark. Holgers kone, Marie Nielsen, trengte en praktisk søppelbøtte til frisørsalongen sin, så Holger gikk i verkstedet sitt og designet det vi i dag kaller Vipps mest ikoniske produkt - Vipps pedalbøtte. Siden den gang har Vipp utviklet seg fra en pedalbøtte til et varemerke med husholdningstilbehør, belysning, møbler og kjøkkeninnredning. Selskapet er fortsatt familieeid og holder fast ved Holger sitt prinsipp om å skape holdbare, funksjonelle produkter med et tidløst design.
Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null