Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

11W Toalettbørste Veggmontert, Hvit

11W Toalettbørste Veggmontert, Hvit

2 295 kr
11W toalettbørste fra VIPP med et minimalistisk design i pulverlakkert rustfritt stål med en veggmontert funksjon for en sofistikert og elegant touch.
På lager

11W Toalettbørste Veggmontert

2 295 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

11W toalettbørste fra VIPP med et minimalistisk design i pulverlakkert rustfritt stål med en veggmontert funksjon for en sofistikert og elegant touch. Den har en lufttett lukning og et utbyttbart børstehode for en førsteklasses brukeropplevelse. Toalettbørsten har en utbyttbar, indre del. Bærekraftig, elegant funksjon perfekt for å skape en luksuriøs følelse hjemme.

Bra å vite om 11W toalettbørsten


- Veggmontert design.
- Laget av rustfritt stål, silikon og plast.
- Pulverlakkert finish.
- Finnes i forskjellige farger.
- Lufttett lukning.
- Dybde: 106 mm.
- Høyde: 435 mm.
- Diameter: 100 mm.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Historien om Vipp startet i Holger Nielsen sitt verksted på1930-tallet i Danmark. Holgers kone, Marie Nielsen, trengte en praktisk søppelbøtte til frisørsalongen sin, så Holger gikk i verkstedet sitt og designet det vi i dag kaller Vipps mest ikoniske produkt - Vipps pedalbøtte. Siden den gang har Vipp utviklet seg fra en pedalbøtte til et varemerke med husholdningstilbehør, belysning, møbler og kjøkkeninnredning. Selskapet er fortsatt familieeid og holder fast ved Holger sitt prinsipp om å skape holdbare, funksjonelle produkter med et tidløst design.