Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

1953 Gulvlampe

1953 Gulvlampe

28 025 kr
Gulvlampe fra Oluce.
Leveringstid:  6-8 uker

1953 Gulvlampe

28 025 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

1953 gulvlampe fra Oluce med elegant, moderne look i metall med vakre detaljer perfekte for det moderne hjemmet. Den høye kvaliteten garanterer at produktet kan brukes år etter år.

Laget i Italia. Originaldesign fra 2019.

Bra å vite om 1953 gulvlampen


- Designeren er Ostuni and Forti.
- Laget av metall.
- Finnes også som en bordlampe.
- 75 Watt
- Laget i Italia.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Oluce ble grunnlagt i 1945 av Giuseppe Ostuni og er en av Italias eldste produsenter av designbelysning. Varemerket har vært banebrytende siden 50-tallet innen belsningsdesign og har samarbeidet med ikoner som Tito Agnoli, brødrene Castiglion, Joe Colombo, Vico Magistretti og Christophe Pillet. I dag er Oluce et varemerke som fører sammen fortidens, nåtidens og fremtidens design på en innovativ måte med nyskapende designere og spennende materialer.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null