Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

530 Bordlampe, Svart

530 Bordlampe, Svart

3 465 kr
Anb. pris3 895 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris3 465 kr
Bordlampe fra VIPP.
På lager

530 Bordlampe

3 465 kr

10 % ekstra rabatt med 10EXTRA

Med koden 10EXTRA gir vi 10 % ekstra rabatt på kjøp over 2000 NOK. Koden gjelder også på prismatchede produkter* og frem til 4/3. Tilbudet aktiveres ved å oppgi koden i kassen.

Til tilbudet

*Koden gjelder ikke Fermob, Grythyttan, Heymat, Mateus, String og Tinted Objects.

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

530 bordlampe fra VIPP med et dekorativt design med industrielt touch, et diffust, nedovervendt lys og en elegant drabryter. Lampen har en perforert lampeskjerm med reflektorer på innsiden for å styre lysets retning perfekt for en koselig look og en diskret ledning i stoff. Velg mellom ulike farger.

Bra å vite om 530 bordlampen
- Finnes i forskjellige farger.
- Dimmebar med dimmebar lyskilde.
- Lampen kan dimmes hvis den kombineres med en ekstern dimmer.
- Lyskilde ikke inkludert.
- E14
- 15 Watt
- Ledningslengde: 2000 mm.
- Vekt: 2.3 kg.
- Anbefalt tilbehør: en P45 type, 470 lm, 2700K LED-lyskilde.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Historien om Vipp startet i Holger Nielsen sitt verksted på1930-tallet i Danmark. Holgers kone, Marie Nielsen, trengte en praktisk søppelbøtte til frisørsalongen sin, så Holger gikk i verkstedet sitt og designet det vi i dag kaller Vipps mest ikoniske produkt - Vipps pedalbøtte. Siden den gang har Vipp utviklet seg fra en pedalbøtte til et varemerke med husholdningstilbehør, belysning, møbler og kjøkkeninnredning. Selskapet er fortsatt familieeid og holder fast ved Holger sitt prinsipp om å skape holdbare, funksjonelle produkter med et tidløst design.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null