Nyheter
Belysning
9205 Bordlampe, Lerret
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

9205 Bordlampe, Lerret

8 099 kr
9205 er en bordlampe fra GUBI med et elegant og diskret design som garantert vil tilføre interiøret ditt et snev av klasse og stil.
På lager

9205 Bordlampe

8 099 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Med sin klassiske design og stilrene estetikk er denne lampen en perfekt kombinasjon av eleganse og funksjonalitet. En av lampens beste egenskaper er lampeskjermen som avgir et behagelig og mykt lys. Det er akkurat den typen belysning du trenger for å skape en koselig og avslappet atmosfære i hjemmet. Dessuten er lampefoten laget av messing og har et vakkert mønster som tilfører rommet ditt et snev av luksus. Lampen er designet av den anerkjente designeren Paavo Tynell og er ikke bare et belysningstilbehør, men også et kunstverk. Den passer perfekt i ethvert innemiljø, enten det er i stuen, på soverommet eller på kontoret. Vi vet at du vil elske å ha denne bordlampen i hjemmet ditt, gi den til en du er glad i, eller til og med plassere den på kontoret for å skape en inspirerende atmosfære.

Designet av Paavo Tynell.

Bra å vite om 9205 bordlampen


- 9205 er verdsatt for den detaljerte lampefoten i messing.
- 9205 er også verdsatt for det behagelige lyset.
- Designet av Paavo Tynell.
- Kun for innendørs bruk.
- Lyskilde ikke inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.