Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

AJ Eklipta Vegglampe/Taklampe  22 cm, Hvit opal

AJ Eklipta Vegglampe/Taklampe 22 cm, Hvit opal

5 183 kr
AJ Eklipta vegglampe fra Louis Poulsen, designet av Arne Jacobsen. AJ Eklipta ble designet i 1956 for rådhuset i Rödovre i Danmark og er en av Arne Jacobsens mest kjente lamper. Den munnblåste skjermen av glass i tre lag med en opal kjerne
Leveringstid:  2-3 uker

AJ Eklipta Vegglampe/Taklampe 22 cm, Hvit opal

5 183 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

AJ Eklipta vegglampe fra Louis Poulsen, designet av Arne Jacobsen. AJ Eklipta ble designet i 1956 for rådhuset i Rödovre i Danmark og er en av Arne Jacobsens mest kjente lamper. Den munnblåste skjermen av glass i tre lag med en opal kjerne har en klar kant som gir armaturen en klar avgrensing. Lampen passer bra i gangen eller i stuen.

Verdt å tenke på når du velger en lyskilde
  • Hvor mye lys vil du ha?
  • Hvilken sokkel?
  • Fargetemperatur?
  • Dimbar eller ikke?
  • Klart glass eller opalglass? Opalglass gir for eksempel PH5 og PH50 en jevnere lys-fordeling og unngår skygger på armaturene med skjerm av glass.
  • Energieffektivitet. Lyskildene klassifiseres fra A++ til E, hvor A++ er den mest energieffektive. LED er mest energieffektiv.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Hos Louis Poulsen skal funksjon og design komplettere hvarandre. Enkelhet kombinert med optimal lysteknikk har gjennom flere årtier skapt et produktprogram som passer alle arkitektoniske stilarter og kulturer. En lampe fra Louis Poulsen er en utmerket investering. Dens kvalitet og funksjon holder seg i mange år.